17. Sezon Onayını Alkan Arka Sokaklar’da Şok Ayrılık

17. Sezon Onayını Alkan Arka Sokaklar’da Şok Ayrılık
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 16. Sezonunda olan Arka Sokaklar’da 145. Bölümden itibaren yer alan Cumhuriyet Kiper diziyle vedalaştı.

Ekranların en uzun soluklu dizisi olan ve bu sezon 16. Sezonuyla ekranlara gelen Erler Film yapımı Arka Sokaklar Türk Televizyon tarihinde bu yönüyle bir rekoru da elinde bulunduruyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlandığı Kanal D yönetiminden 17. Sezon onayını da alan Arka Sokaklar yayınlandığı Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımların arasında bulunuyor. Oyuncu kadrosu tam 16 sezondur ana kadrosunu koruyan diziye zaman zaman yeni katılan oyuncular ya da ayrılan isimler oluyor. Bugüne kadar Kanal D ekranlarında hemen her yayın saatinde ve her gün yer alan Arka Sokaklar bu sezonda yine kanalını ve yapım şirketini mahcup etmedi ve reytinglerde üst sıralarda yer alarak bir sezon daha yayında kalmayı garantiledi. Yeni başlayan dizilerin peş peşe erken final yaptığı sezonda Arka Sokaklar güvenli liman olduğunu bir kez daha kanıtladı. Dizinin 145. Bölümünden itibaren kadrosunda yer alan başarılı oyuncusu Mazlum karakterini canlandıran Cumhuriyet Kiper ise diziye veda etme kararı aldı.

Mazlum Artık Yeter Dedi

Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve seyircinin yıllardır ilgiyle seyrettiği başarılı dizi Arka Sokaklar’da flaş bir ayrılık yaşanıyor. Ana kadroda olan ve dizinin 145. Bölümünden itibaren kadrosunda yer alan Mazlum karakterini canlandıran Cumhuriyet Kiper’den ayrılık kararı geldi. Uzun süredir dizide yer alan ve başarılı birçok sezon ortaya koyan Cumhuriyet Kiper’in diziyle vedalaşması seyirciyi ve oyuncunun sevenlerini üzdü. Uzun zamandır aynı kadroda, aynı karakteri canlandıran ve bunda da oldukça başarılı olan Cumhuriyet Kiper’in diziden neden ayrıldığı konusunda ise herhangi bir bilgi edinilemedi.

Cumhuriyet Kiper Kimdir?

Arka Sokaklar’ın Mazlum’u ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Cumhuriyet Kiper 29 Ekim 1973 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Cumhuriyet Kiper bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Ünlü ismin yer aldığı yapımlar arasında, Arka Sokaklar, İçerde, Küçük Ağa, Evlerden Biri, Es Es, Cennet Mahallesi, Azad, Kanlı Hesaplaşma ve Çiçek Taksi bulunmaktadır.

13-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar