Petek Dinçöz de yurt dışına yerleşti

Petek Dinçöz de yurt dışına yerleşti
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinden sonra ünlü şarkıcı Petek Dinçöz de yurt dışında yaşama kararı aldı. Yeni boşanan Petek Dinçöz ülkeyi terk etti.

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz de Türkiye'den ayrılan ünlülerden biri oldu. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti de yurt dışına yerleşmişti. Petek Dinçöz Türkiye'den ayrıldığını sosyal medya hesabından kendisi paylaştı. Dinçöz bir süre önce 2014 yılında evlendiği Serkan Kodaloğlu'yla yollarını ayırmıştı. Dinçöz geçen ay gerçekleşen boşanma olayından sonra ilk kez sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Türkiye'den ayrıldığını belirten Petek Dinçöz bu kararının nedenini de açıkladı.

Petek Dinçöz boşandıktan sonra ülkeyi terk etti

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu 2014 yılında başlayan birlikteliklerini geçen ay sonlandırdı. Boşanma davası açan çift 8 yıllık evliliklerini sonlandırmış oldu. Ünlü çiftin evliliklerinden İrfan Aslan isminde bir de erkek çocukları olmuştu. Petek Dinçöz son dönemde yaşadıklarının ardından sessizliğini koruyordu. Boşanma sonrasında da ortalarda görünmeyen Petek Dinçöz'ü takipçileri de merak etmeye başlamıştı. Dinçöz aldığı kararı sosyal medya hesabından payalaşarak takipçilerine bilgi verdi. Petek Dinçöz Türkiye'den ayrıldığını söyledi.

Petek Dinçöz neden Türkiye'den ayrıldı?

Birçok ünlü isim son dönemlerde yurt dışına taşınıyor ve yurt dışında yaşama kararı alıyor. O isimlerden biri de Petek Dinçöz oldu. Yeni kararlar aldığını söyleyen Dinçöz Türkiye'den ayrıldığını ve Miami'de yaşayacağını duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Petek Dinçöz, oğlunun eğitim hayatı için yurt dışına yerleşme kararı aldığını duyurdu.

Petek Dinçöz paylaşımında, "Herkese Merhabalar, Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle birlikte büyüyen başta "PDFC" ailem, sonra siz değerli sevenlerim. Öncelikle beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, ben çok iyiyim. Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonraki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurt dışında devam etmesini istediğim için Miami'ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş- dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de instagramda aktif olmaya çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum, kocaman sevgiler" ifadelerini kullandı.

13-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar