Hacı Bayram-ı Veli Dizisinin Yeni Bölümleri Ne Zaman?

Hacı Bayram-ı Veli Dizisinin Yeni Bölümleri Ne Zaman?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin yeni yayın günü ve saati belli oldu.

TRT 1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmaya başlayan ve Tekden Film tarafından hazırlanan biyografi türündeki dönem dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı bayram-ı Veli yayına başladıktan sonra uzunca bir ara verdi. Son olarak 7. Bölümüyle ekrana gelen dizinin yeni bölümlerinin ne zaman olacağı seyirci tarafından oldukça merak ediliyordu. Sonunda Aşkın Yolculuğu Hacı bayram-ı Veli dizisinin yeni bölümlerinin yayınlanacağı tarih ve yayın saati belli oldu. İsa Yıldız tarafından kaleme alınan ve Kamil Aydın tarafından yönetilen dizi TRT 1 ekranlarında Kasaba Doktoru dizisinin Cuma yayın akışına konmasıyla birlikte yayınlanmamıştı. Molla Numan karakteri ile başarılı oyuncu Burak Sevinç’in başrolde olduğu dizinin yeni bölümlerinin cumartesi gününden itibaren seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Yeni Bölümler Cumartesi Geceleri 00.15’te Yayınlanacak

TRT 1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve Tekden film tarafından hazırlanan dönem dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı bayram-ı Veli dizisinin yeni yayın tarihi ve yeni saati belli oldu. Cuma akşamları saat 20.00’da ekrana gelen dizi Kasaba Doktoru’nun yayınlanmaya başlamasıyla geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Dizinin yeni yayın günü ve saati merak edilirken TRT yönetimi tarafından bu durum açıklığa kavuşturuldu. Hacı bayram-ı Veli dizisinin yeni yayın tarihi Ramazan ayı sürecince her gün olarak belirlenirken yayın saati ise gece yarısı 00.15 olarak duyuruldu. Böylece geçtiğimiz hafta yayınlanmayan dizinin yeni yayın günü belli oldu. Dizinin 8. Bölümünün bu cumartesi gecesi 00.15’te ekrana geleceği belirtildi.

Reytingleri Ne Kadar?

TRT 1 ekranlarında son olarak 7. Bölümüyle ekrana gelen Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi Cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyordu. Ancak dizinin yayınlanan ilk 7 bölümü ne yazık ki beklenen reytingi alamadı. Dizinin reytinginin düşük olması yayın saatinin değişmesine sebep olurken ramazan ayından sonra dizinin akıbeti konusunda bir bilgi bulunmuyor. Oyuncu kadrosunda Burak Sevinç, Hüseyin Soyaslan, Sena Çakır, Sude Kızık, Atakan Yarımdünya, Sinan Albayrak, Kemal Başar, Hüseyin Baylan, Derda Yasir Yenal, Fırat Kopkorur ve Cenk Behram Su yer alıyor. Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli cumartesi gününden itibaren her gün saat 00.15’te TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

13-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar