18 Ağustos Salı Reyting Sonuçları

18 Ağustos Salı Reyting Sonuçları
18 Ağustos Salı reyting sonuçları belli oldu. TOTAL ve AB kategorilerinde en çok izlenen program hangisi oldu? İşte 18 Ağustos 2020 Salı gününe ait reytingler!

18 Ağustos Salı reyting sonuçları elimize ulaştı.Total ve AB kategorilerinde dünün en çok izlenen yapımı hangisi oldu?

Koronavirüs nedeniyle tüm diziler sezon finali bölümü yayınlanmadan ara vermek zorunda kalırken bu süreçten en avantajlı çıkan kanal tv8 oldu. Survivor ve devamında yeni bölümleriyle ekrana gelen MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu deyim yerindeyse reytingleri silip süpürmeye devam ediyor.

Haftanın neredeyse tüm günlerinde birinciliği elinde bulunduran tv8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye dün yeni bölümüyle ekrana gelen tek yapım oldu. Diziler karşısında da büyük başarı gösteren ve reytinglerde sürekli zirveye oynayan yapım dün yayınlanan bölümüyle de total ve ab kategorilerinde günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu.

Reytinglerde gösterdiği başarıya alıştığımız Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ise her iki reyting kategorisinde de zirveye yakın sıralama alarak günü ikinci sırada tamamlayan program oldu.

TOTAL kategorisinde üçüncü sırada Show Ana Haber, dördüncü sırada İlk Yenilmez Kaptan Amerika, beşinci sırada MasterChef Türkiye Özet, altıncı sırada Güldür Güldür Show Tekrar, yedinci sırada Masum, sekizinci sırada Baraj (Tekrar), onuncu sırada ise Kocan Kadar Konuş Diriliş yer aldı.

AB kategorisinde ise üçüncü sırada yer alan yapım MasterChef Türkiye Özet, dördünüc sırada Güldür Güldür Tekrar, beşinci sırada, İlk Yenilmez Kaptan Amerika, altıncı sırada Diriliş Ertuğrul Tekrar, yedinci sırada Kocan Kadar Konuş, sekizinci sırada Show Ana Haber, dokuzuncu sırada Atv Ana Haber, onuncu sırada ise Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 FOX ANA HABER FOX
3 SHOW ANA HABER SHOW TV
4 ILK YENILMEZ KAPTAN AMERIKA (Y.S) KANAL D
5 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
6 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
7 MASUM KANAL 7
8 HABER ONU SHOW TV
9 BARAJ (TKR) FOX
10 KOCAN KADAR KONUS DIRILIS (T.S) STAR TV

AB İLK 10 PROGRAM

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 FOX ANA HABER FOX
3 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
4 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
5 ILK YENILMEZ KAPTAN AMERIKA (Y.S) KANAL D
6 DIRILIS ERTUGRUL (TKR) 360
7 KOCAN KADAR KONUS DIRILIS (T.S) STAR TV
8 SHOW ANA HABER SHOW TV
9 ATV ANA HABER ATV
10 DEMET VE ALISAN ILE SABAH SABAH STAR TV

 

 

19-08-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler