18 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları

18 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları
18 Eylül Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Afili Aşk, Kuzgun ve Sen Anlat Karadeniz dizilerinin yayınlandığı günde en çok izlenen hangisi oldu? İşte dünün reytingleri!

18 Eylül Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Birbirinden iddialı yapımların ekrana geldiği günde en çok izlenen dizi hangisi oldu?

Kanal D ekranında izleyiciyle buluşan, yaz sezonunun en başarılı dizileri arasında yer alan Afili Aşk dün yeni sezon ilk bölümleriyle ekrana gelen Kuzgun ve Sen Anlat Karadeniz dizileriyle reyting mücadelesi verdi.

18 Eylül 2019 Çarşamba gününe ait ayrıntılı reyting listesi ve incelemesi haberimizde!

18 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları (TOTAL)

18 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları (AB)

AFİLİ AŞK TÜM KATEGORİLERDE ZİRVEDE!

Kanal D'nin başarılı yaz dizisi Afili Aşk dün (18 Eylül) 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yaz sezonu boyunca gününün en çok izleneni olmayı başaran Afili Aşk dizisinin yeni sezonun başlamasıyla birlikte aynı çizgide devam edip edemeyeceği merak edilen konular arasında yer alıyordu. Dün yeni sezon ilk bölümleriyle ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun dizileri karşısında mücadele veren Afili Aşk günü tüm kategorilerde birinci sırada tamamladı.

Afili Aşk tüm kişilerde (TOTAL) 6,94 izlenme oranı ve 20,02 izlenme payı ile birinci,  AB kategorisinde ise 6,79 izlenme oranı ve 20,22 izleme payı ile günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu.

KUZGUN KÖTÜ BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon Star TV'de iddialı bir başlangıç yapan ancak bir türlü istenen izlenme oranlarına ulaşamayan Kuzgun dizisi dün 17. bölümüyle yeni sezona başlangıç yaptı.

Tüm kişilerde (TOTAL) 2,35 izlenme oranı ve 6,78 izlenme oranıyla 11. sırada yer alan dizi AB'de ise 2,31 izlenme oranı ve 6,89 izlenme payı ile günü 8. sırada tamamlayan yapım oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZONA NASIL BAŞLADI?

İlk sezonuyla izlenme rekorları kıran Atv'nin Sen Anlat Karadeniz dizisi dün 56. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizi tüm kişiler (TOTAL) kategorisinde 5,99 izlenme oranı ve 17,26 izlenme payı ile 2. sırada, AB'de ise 2,22 izlenme oranı ve 6,62 izlenme payı ile 9. sırada günü tamamladı.

19-09-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar