18 Kasım Pazar Reyting Sonuçları

18 Kasım Pazar Reyting Sonuçları
18 Kasım Pazar reyting sonuçları yayınlandı. Total, ab ve abc1 reyting kategorilerinde dün yayınlanan hangi yapım birinci oldu? İşte dünün reytingleri...

Savaşçı, O Ses Türkiye, Elimi Bırakma, Ağlama Anne ve Bir Litre Gözyaşı gibi iddialı yapımların yarıştığı 18 Kasım Pazar reyting sonuçları belli oldu.

18 KASIM 2018 REYTİNGLERİ (TOTAL)

18 KASIM 2018 REYTİNGLERİ (AB)

Total'de zirve Savaşçı'nın!

Fox ekranlarının başarılı dizisi Savaşçı dün 54. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi total kategorisinde 8,5 izlenme oranıyla birinci sırada yer alırken, ab kategorisinde 6,2 izlenme oranıyla dördüncü sırada yer aldı.

Ab'de O Ses Türkiye açık ara önde!

Tv8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı O Ses Türkiye dün yeni bölümüyle ekranlara geldi. Juri kadrosunda Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Hadise ve Seda Sayan gibi ünlü isimlerin yer aldığı yarışma ab kategorisinde 8,64 izlenme oranıyla 1. sırada, total kategorisinde ise 7,0 izlenme oranıyla 2. sırada yer aldı.

Elimi Bırakma  bu hafta kaçıncı sırada yer aldı?

TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen, başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma istikrarlı grafiğini bu haftada sürdürdü.  Dün 17. bölümüyle ekranlara gelen dizi total sıralamasında 6. sırada, ab'de 5. sırada kendine yer buldu.

Ağlama Anne reytingleri!

Atv ekranlarının yeni dizileri arasında yer alan, oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Ağlama Anne dizisi dün 7. bölümüyle ekranlara geldi. Total kategorisinde 10. sırada yer alan dizi ab'de 9. sırada yer aldı.

Bir Litre Gözyaşı hangi sırada yer aldı?

Yeni sezonda şüphesiz Kanal D'nin en iddialı dizisi Bir Litre Gözyaşı dizisiydi. Hakkında sosyal medyada bir çok iddia bulunan dizi dün 7. bölümüyle ekranlara geldi. Total sıralamasında 12. sırada yer alan dizi, AB'de 6. sırada kendine yer buldu.

19-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar