19 Mart Survivor kim elendi?

19 Mart Survivor kim elendi?
Survivor'ın 19 Mart 2019 tarihli bölüm kıran kırana geçti. Kim ödül oyununu kazandı, kim Survivor’da elendi, soruları cevap buldu.

Ödül oyunu başladığında heyecan son haddine vardı. Günlerce açtılar ve ödül olan tavuğu yemek istiyorlardı. Yarışma bittiğinde tabela 10-9 gösteriyordu. Peki, Survivor 19 Mart akşamı kim elendi?

19 Mart Survivor kim elendi?

Tv8'de ekrana gelen Survivor 2019 bittiğinde Yunan takımı bir farkla öndeydi. Birbirinden zorlu etapların olduğu Survivor 10’a 9 Türkiye’nin aleyhine bittiğinde gözler Atakan, Hakan ve Bora’ya çevrildi. Zira bu üçlüden en az oyu alan elenecekti. Ada konseyi toplandığında Türkiye Tv8 ekranına kilitlendi. Ve titrek sesle elenen isim ilan edildi. Atakan, Hakan ve Bora'dan en az SMS oyunu alan Hakan Kanık gözyaşlarıyla Survivor'a veda etti.

Hakan eleme sonucu ne dedi?

Elenen Hakan buruk bir ifadeyle konuştu. "Kanıtlamam gereken çok şey var demiştim. Erken bir veda oldu. Öğrenmenin yaşı yok, birçok şey öğrendim. Büşra’ya iki çift lafım var. Beni gitmeyeceğimi beyan ederek söylemişti. Onu vicdanıyla baş başa bırakıyorum." dedi.

Survivor 2019 29 Bölüm’de neler yaşandı?

Survivor’ın 29. Bölümü ödül oyunuyla başladı. Mücadeleler büyük özveri ve heyecanlı geçti. Çünkü ödül Tavuk ödülüydü. Yenilen takım sadece tavuk ödülünü değil bir oyuncusunu da kaybedecekti. Maç nerdeyse başa baş geçti. Elbette bir kazanan olacaktı. Survivor'da Türk ve Yunan yarışmacılar harika bir ödül için yerlerini aldı. Sonunda tavuk oln bir ödüldü bu. Oyun baştan sona heyecanlı geçti. Atağa kalkan Yunan takımı bir ara öne geçtiyse de Türk takımı beraberliği yakaladı. Durum 9-9'a geldi. Elbette bir kazanan olacaktı ve son oyunda ise saniyelerle Yunan takımı galip geldi. Yarışı burun farkıyla kaçıran Türkiye takımı ada konseyinin karşısına çıktı. Nefesler tutuldu. Gözler gelecek SMS oylarına çevrildi. Atakan, Hakan ve Bora SMS oylamasında ada konseyinin karşısına çıktı. Halk oylamasında en az oyu alan Hakan Kanık Survivor'a veda eden isim oldu.

Acun Ilıcalı, Survivor’da ne dedi?

Bütün bunlar yaşanırken Survivor tarihinde yaşanan bir ilki Acun Ilıcalı anlattı. Eski bir Survivor yarışmacısı olan ve şu anda sunuculuğunu yapan Murat Ceylan hakkında bilinmeyen bir gerçeği açıklayan Acun şöyle konuştu.” Survivor'ın 11 yıllık tarihinde üzerinde cep telefonu ile yakalanan, adaya cep telefonu sokmaya çalışan ilk ve tek yarışmacı Murat Ceylan’dı" Bu sırada 28. Bölümde otomobil ödülü için yapılan ikinci mücadele karma takımlar şeklinde yapıldı. Yunan ve Türk yarışmacıların karışık olarak siyah ve beyaz takım olarak yarıştığı otomobil ödülünü Yunanistan'dan Tony kazandı.

20-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar