19 Nisan 2022 Salı Reyting Sonuçları

19 Nisan 2022 Salı Reyting Sonuçları
19 Nisan Salı akşamı en çok hangi dizi izlendi? Dünün reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC1 izleyici grubu sonuçları haberimizde!

19 Nisan Salı reytinglerinde birbirinden iddialı yapımlar birbiriyle mücadele etti. Dün akşam televizyon dünyasında yaşanan kıyasıya mücadeleyi hangi yapım ilk sırada tamamladı.  Show TV’de Baba, ATV’de Destan, Fox TV’de Evlilik Hakkında Her Şey, TRT1’de Masumlar Apartmanı ve Kanal D’de Üç Kız Kardeş, Tv8'de ise Survivor All Star yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan yapımlar oldu. Peki 19 Nisan Salı reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen yapım hangisi oldu?

TOTAL İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

Total izleyici grubunda dün en çok izlenen yapım Kanal D'de ekranlarının büyük çıkış yakalayan dizisi 'Üç Kız Kardeş' oldu. Listenin ikinci sırasında TV8'in nefes kesen yarışması 'Survivor' oldu. Atv'de yayınlanan 'Destan' günü üçüncü sırada tamamlarken, Show TV'nin iddialı dizisi 'Baba' günü altıncı sırada tamamlayan yapım oldu. TRT 1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' ise dokuzuncu sırada yerini alan yapımlar arasında oldu.

1 UC KIZ KARDES KANAL D
2 SURVIVOR ALL STAR TV8
3 DESTAN ATV
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 ESRA EROL'DA ATV
6 BABA SHOW TV
7 UC KIZ KARDES (OZET) KANAL D
8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
9 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
10 DESTAN (OZET) ATV

AB İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

AB izleyici grubunda da günü birincilikle tamamlayan  'Survivor All Star' oldu. 'Üç Kız Kardeş', Total'de birinci sıraye yerleşmişken, AB reyting sıralamasında ikinci sıraya yerleşti. Selçuk Tepeli'nin sunumuyla ekrana gelen 'Fox Ana Haber' ise üçüncü sırada yer aldı. Show TV'de yayınlanan 'Baba' dördüncü sırada yer alırken, 'Masumlar Apartmanı' beşinci oldu. 'Destan' ise günü yedinci sırada tamamlayan yapım oldu.

1 SURVIVOR ALL STAR TV8
2 UC KIZ KARDES KANAL D
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 BABA SHOW TV
5 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
6 UC KIZ KARDES (OZET) KANAL D
7 DESTAN ATV
8 ESRA EROL'DA ATV
9 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
10 RAMAZAN SEVINCI TRT 1

ABC1 İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

ABC1'de ise listenin birinci sırasında yer alan yapım 'Survivor All Star' oldu. 'Üç Kız Kardeş' ikinci, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' üçüncü, 'Baba' dördüncü, 'Destan' beşinci, 'Masumla Apartmanı' ise altıncı sırada yer alan yapımlar oldu.

1 SURVIVOR ALL STAR TV8
2 UC KIZ KARDES KANAL D
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 BABA SHOW TV
5 DESTAN ATV
6 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
7 ESRA EROL'DA ATV
8 UC KIZ KARDES (OZET) KANAL D
9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
10 BABA (OZET) SHOW TV
19-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar