Mahkum’un Savcı Tahir’i Diziye Veda Ediyor

Mahkum’un Savcı Tahir’i Diziye Veda Ediyor
Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan reytingi yüksek dizi Mahkum’da Savcı Tahir karakterini canlandıran Anıl İlter diziye veda ediyor.

Fox Tv ekranlarının sevilen ve heyecanla izlenen dizisi Mahkum bu sezona damga vuran dizilerden biri. Aldığı reytinglerle kanalının bu sezon yüzünü güldüren dizilerinden biri olan Mahkum MF Yapım tarafından hazırlanıyor. Güney Kore menşeli bir dizi olan İnnocent Defendant dizisinden uyarlana Mahkum son bölümde seyirciyi adeta ekran başına kilitledi. Dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan ve kritik bir konumda bulunan Avukat Cemre karakterine hayat veren güzel oyuncu Seray Kaya ölerek diziye veda etmişti. Şimdi de dizinin ana karakterlerinden olan ve yine dizide kritik bir yerde bulunan Savcı Tahir karakterinin de diziyle vedalaşacağı öğrenildi. Savcı Fırat Bulut’un masum olması için kritik bir noktada bulunan Savcı Tahir dizinin kötü adamlarından biriydi. Diziyle yakında vedalaşacağı öğrenilen Savcı Tahir’i canlandıran Anıl İlter’in sevenleri bu durum karşısında oldukça üzüldü.

Savcı Tahir Veda Ediyor

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinde bir ayrılık daha yaşanacak. Yabancı bir diziden uyarlanan ve aldığı reytinglerle bu sezon kötü bir sezon geçiren Fox Tv için umut olan Mahkum birbirinden ünlü oyuncularla seyirci karşısına geliyor. Dizide başarılı oyuncular Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Talat Bulut, Seray Kaya ve Anıl İlter yer alıyordu. Dizide Fırat Bulut karakterinin yakın arkadaşlarından olan Savcı Tahir’in dizden ayrılacağı öğrenildi. Baştan beri Fırat’ın masum olduğunu bilen ve delilleri saklayan ve Fırat’ı bilerek müebbet hapse mahkum ettiren Tahir’in diziden ayrılacak olmasıyla bir devir de kapanacak. Başarılı oyuncu Anıl İlter’in canlandırdığı Savcı Tahir’in önümüzdeki bölümlerde diziyle vedalaşacağı öğrenildi.

Anıl İlter Yapımları Neler?

3 Nisan 1981 yılında İzmit’te dünyaya gelen Anıl İlter ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelmiş ve oyunculuğu meslek olarak seçmiştir. Daha sonra tiyatro oyunlarında, dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlayan başarılı oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Anıl İlter’in rol aldığı yapımlar arasında, Mahkum, Sen Çal kapımı, İstanbullu Gelin, Bir Mucize Olsun, Türk Malı, İlişki Durumu: Evli, Şahane Damat, Kara Ekmek, Üç Arkadaş ve Kızıl Elma yer almaktadır.

19-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar