20 Haziran Cumartesi 2020 Reyting Sonuçları

20 Haziran Cumartesi 2020 Reyting Sonuçları
20 Haziran Cumartesi reyting sonuçları belli oldu. TİAK tarafından açıklanan verilere göre Total ve AB gruplarında reyting sıralamasında ilk 10 nasıl oluştu?

20 Haziran Cumartesi gününe ait reyting sonuçları belli oldu? Dün akşam Survivor 2020, Kim Milyoner Olmak İster ve Benimle Söyle gibi yarışma programlarının ekrana geldi. En çok izlenen yarışma hangisi oldu? Başarılı reyting oranlarıyla hemen hemen her gün reyting birincisi olmayı başaran Survivor 2020 dün akşam da bu başarısını devam ettirdi mi? İşte 20 Haziran Cumartesi akşamının reyting sıralaması sizlerle. Total ve AB reyting gruplarında ilk 10 sıra.

20 Haziran Cumartesi 2020 Reyting Sonuçları

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2020, dün akşam 113. bölümüyle ekrana geldi. Acun Medya imzasıyla ekrana gelen yarışma programında heyecan yine üst seviyedeydi. FOX TV'den ekrana gelen yarışma programı Benimle Söyle de, eğlenceli bölümlerinden biriyle ekrana geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğuyla ATV'den ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması da genel kültür tutkunlarının karşısına çıktı. TRT 1'in sevenlerini kahkahalara boğan dizisi Kalk Gidelim, 107. bölümüyle ekrana geldi. Show TV ekranlarında izlediğimiz Güldür Güldür Show da yine tekrar bölümüyle ekrana geldi. Star TV ekranlarında yabancı sinema Suikastçi, Kanal D ekranlarında ise yerli sinema İnek Şaban, izleyicilerle buluştu. Bu yapımların ekrana geldiği 20 Haziran Cumartesi akşamında reyting sıralaması nasıl oluştu? Hangi yapım daha çok reyting elde etti? Survivor 2020 mi, Kim Milyoner Olmak İster mi?

TV 8'den ekrana gelen ve reyting rekorları kıran Survivor 2020, en çok izlenen yarışma programı olma özelliği taşıyor. Her bölümü milyonlarca kişi tarafından izlenenen yarışmanın yeni bölümleri sosyal medyada büyük ses getiriyor. Survivor 2020, dün akşam Total ve AB gruplarında birinci sırada yer aldı. FOX TV'nin ana haber bülteni yine pek çok dizi ve programı geride bırakarak Total ve AB gruplarında ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sıraya geldiğimizde Total ve AB gruplarında farklı yapımlar bizleri karşılıyor. Total grubunda Survivor Ekstra üçüncü sırada yer alırken AB grubunda Güldür Güldür Show programının tekrar bölümü üçüncü sırada yer alıyor. 

TOTAL REYTİNG SIRALAMASI İLK 10

1 - SURVIVOR TV8

2 - FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

3 - SURVIVOR EKSTRA TV8

4 - SHOW ANA HABER SHOW

5 - GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW

6 - SUIKASTCI (Y.S) STAR

7 - INEK SABAN (T.S) KANAL D

8 - KALK GIDELIM  TRT 1

9 - HABER ONU SHOW

10 - KANAL D ANA HABER KANAL D

AB REYTİNG SIRALAMASI İLK 10

1 -SURVIVOR TV8

2 - FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

3 - GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV

4 - SURVIVOR EKSTRA TV8

5 - KALK GIDELIM TRT 1

6 - SUIKASTCI (Y.S) STAR

7 - BENIMLE SOYLE OZET FOX

8 - SHOW ANA HABER SHOW

9 - INEK SABAN (T.S) KANAL D

10 - BENIMLE SOYLE FOX

21-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler