Survivor’da İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

 Survivor’da İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?
Tv 8’in hız kesmeyen ve her bölümü reyting rekorları kıran yarışması Survivor’un bu akşam yayınlanan bölümüyle ikinci eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programı bu sene Ünlüler Gönüllüler formatıyla ekranlara geldi. Yarışma ilk başladığı günden bu akşama kadar her bölümüyle seyirciyi ekrana bağlamayı başardı ve yine ilk bölümünden bu akşam yayınlanan bölüme kadar hep bir tartışma ve kavganın içinde oldu. Son haftaya kadar takımlar olarak yarışan adaylar son 8’e kalındıktan sonra bireysel yarışmalara dönerken format gereği bu eleme potasına gönderilecek adaylar arkadaşları tarafından belirleniyor. Bireysel yarışmaların başlamasıyla da bu format yine aynen geçerliliğini korurken bu sefer bireysel yarışlarda dokunulmazlık kazanan adaylar eleme potasına gönderilecek ismi belirlemeye başladı. İlk isim dün akşam belirlenirken bu gün ise ikinci isim belirlendi. İşte detaylar!

Nisa İkinci Eleme Adayı Olarak Belirlendi!

Survivor’da heyecan bu haftadan itibaren başka bir aşamaya geçmiş durumda. Takımlar halinde yapılan yarışmalar yerini bireysel yarışmalara ve dokunulmazlıklara bırakırken bireysel yarışmalarda başarılı olamayanlar ise yine dokunulmazlığı kazanan yarışmacı tarafından eleme potasına gönderilmekle karşı karşıya kalıyor. Bu akşam yayınlanan Survivor’un bireysel yarışmalarda galibi olmayı başaran Sercan eleme potasına gidecek adayın ismini ada Konseyinde açıkladı. Sercan yaptığı konuşmanın ardından eleme potasına Nisa’yı gönderdi. Sercan bunu yaparken SMS’de de çekişme yaşanmasını isteyen Nisa’yı eleme potasına gönderiyorum dedi. Bu durum karşısında soğukkanlılığını koruyan Nisa ise Sercan tarafından intikam için kendi adının söylenmesini beklediğini ve buna hiç şaşırmadığını açıkladı.

Survivor’da İlk Eleme Adayı Kim Olmuştu?

Dün akşam yayınlanan ve son sekiz aday arasında kıran kırana geçen bireysel yarışlar sonunda Cemal can Sercan’ı son parkurda yenerek dokunulmazlığı kazanmış ve Ada Konseyinde de ilk eleme adayı olarak Evrim’in adını vermişti. Adada bulunan yarışmacıların büyük çoğunluğu tarafından sevilmeyen ve hep bir kavganın içinde olan Evrim böylece ilk eleme adayı olarak belirlenmişti. Bugün ise Nisa Evrim’in karşısına ikinci eleme adayı olarak çıktı. Devam edecek olan bireysel yarışlar sonunda bir eleme adayı daha belirlenerek ve bu üç aday arasından SMS yoluyla elenecek kişi belirlenecek. Bireysel yarışlar sonunda ise bu hafta dokunulmazlık kazanan ilk iki aday cemal can ve Sercan oldu.

22-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar