2017’de Google’da en çok hangi diziler arandı?

2017’de Google’da en çok hangi diziler arandı?
Türkiye'de en çok aranan diziler hangieri oldu? Google, her yıl oldğu gibi bu yıl da en çok aranan kelimeleri ve trendleri açıkladı. 2017 yılının en çok aranan dizileri arasında en başta Game of Thrones yer alıyor.

Devamında ise sırasıyla "Fi" ve "İçerde" dizileri takip etti. En çok aranan diziler katogerisinde ilk 10 diziden 8'i türk yapımı diziler olurken, listede 2 de yabancı dizi yer aldı.

2017 'nin Dizi Trendleri 

1. Game of Thrones

Game of Thrones, David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Tüm dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones listeye ilk sıradan girerek Türkiye'de google aramalarında büyük bir kitleye sahiptir.

2. Fi

Fi,Çi,Pi eserlerinden uyarlanarak Türk piskolojik gerilim internet dizisidir. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in paylaştığı dizi ilk sezonuyle seryircilerden büyük ilgi toplamıştı bakalım 2. sezonuyla bunu devam ettirebilcek mi?

3. İçerde 

Show Tv 'nin ilgiyle takip edilen dizisi İçerde'nin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli yer almaktadı.İki kardeşin birbirini bulma hikayesine yer vermektedir. 19 Haziran 2017 tarinde İçerde heyecan dolu bir bölümle final yaptı.

4. Kalp Atışı 

Show TV ekranlarında yayınlanan Kalp Atışı dizisi her hafta izleyicilerine nefes kesen sahneleriyle ekran başına kitliyor. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği kalp atışı dizisinin başrollerinde Öykü Karayel ve Gökhan Alkan yer almaktadır. Kalp atışının yeni bölümlerini show tv canlı izle sayfamızdan takip edebilirsiniz.

5. İsimsizler

İsimsizde dizisi Türkiye'nin gerçeklerine ışık tutan bir hikaye ile Kanal D'nin severek izlenen dizileri arasanda yer alıyor. Dizi ilk bölümüyle büyük bir çıkış yapmıştı fakat daha sonra reyting lerde düşüş yaşamıştır.

6. İstanbullu Gelin 

İstanbullu Gelin sevenleri ile Star Tv'de buluşuyor.Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı dizi hem oyunculuklarıyla hemde hikayesiyle izleyicileri merakla her hafta ekrenlarının başına bağlıyor.

7. Siyah Beyaz Aşk

Kanal D'nin yeni başlayan dizilerinden Siyah Beyaz Aşk ilgiyle takip ediliyor. Başrollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay , Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç'ın paylaşıyor.

8. Şevkat Yerimdar

Fox Tv 'de yayınlanan Türk komedi dizisidir. Başrollerini ise Özgürcan Çevik ve Başak Parlak paylaşmaktadır.

9. Söz

Türkiye'nin en iyi asker dizisi söz her pazartesi StarTv ekranlarının vazgeçilmez ismi ve reytinglerde her hafta zirvenin sahibi olmayı başarmaktadır.Söz Dizisi heyecanı Star Tv izle !

10. Stranger Things

1980'lerde Long Island'ta kaybolan bir çocuğun hikayesini anlatıyor. 

15-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar