2018 yılında başlayacak olan yeni diziler..

2018 yılında başlayacak olan yeni diziler..
Yeni bir yıla çok az bir süre kala herkesi yılbaşı heyecanı sardı. Peki yeni yılda televizyon dünyasına giriş yapacak. 2018 yılında başlayacak olan yeni diziler neler? Yeni yılda yayınlanacak olan dizilerin adları?

2017 yılının yavaş yavaş sonlarına gelirken yeni yılda hangi diziler başlayacağı merak ediliyor. 2018 - 2019 yılında hangi diziler başlayacak? Yeni sezon (2018-2019) dizileri neler? İşte yeni sezonda başlayacak olan dizilerin listesi...

Son zamanlarda televizyon dünyası bir çok yeni diziye ev sahipliği yaptı. Bazıları istediği başarıyı yakalayamayıp erken final yaparken diğerleri de beklenmedik bir şekilde yüksek izlenme oranlarına sahip oldu. 2017 yılını yavaş yavaş geride bırakırken 2018 yılında hangi dizilerin başlayacağı merak konusu oldu. Yeni ve şuan yayında olan dizileri internetten canli olarak izlemek için canli tv en doğru adres. Her kanalın 7/24 canlı yayınlarının bulunduğu Türkiye'nin en büyük online yayın platformunda kanalların yayın akışı listesine de ulaşabilirsiniz. Star Tv Canli izle, Show Tv canli, Canli ATV izle, İnternetten canli Kanal D izle adreslerinden kesintisiz canli tv izleme keyfini yaşayın. İşte 2018 Yılında başlayacak olan yeni diziler..

2018 yılında başlayacak yeni diziler

Mehmet: Bir Cihan Fatihi

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi 2018’in en iddialı dizisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Seda Bakan, Selin Demiratar, Çetin Tekinor, Metin Akpınar, Gürkan Uygun’nun rol alıyor. Dizinin Ocak ayında başlaması bekleniyor. Kanal D canli izle..

Hıçkırık 

Kanal D ekranlarının günlük dizisi olarak yayınlanacak Hıçkırık,  Kerime Nadir’in romanından uyarlama olacak. Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz’in başrollerin de yer alıyor.

Tılsımlı Gömlek

İnternet dizisi olarak karşımıza çıkan Tılsımlı Gömlek dizisini Netflix tarafından çekilecek. Tılsımlı Gömlek dizisinin başrolünde yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy yer alıyor. 

Deli Fişek

Ocak ayında ATV'de yeni başlayacak olan dizilerden biri de Deli Fişek oluyor. Dizinin başrollerinde Ushan Çakır, Damla Sönmez’in rol alması bekleniyor. Canli ATV izle

Bir Litre Gözyaşı

Kanal D'nin 39 bölüm olarak yayınlamaya hazırlanan dizisi Bir Litre Gözyaşı, büyük ilgi göreceği düşünülüyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken dizinin başrolünde Farah Zeynep Abdullah rol alcak.

İntiharcı

Poyraz Karayel karakteri ile izleyiciyi büyüleyen oyuncu İlker Kaleli'nin yeniden ekranlara döneceği dizi İntiharcı oluyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağına dair net bir bilgi yayınlanmasa da 2018 yılında ekranlara geleceği ifade edildi. 

27-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler