2019 Yılbaşı Milli Piyango Çekilişi Hangi Kanalda?

2019 Yılbaşı Milli Piyango Çekilişi Hangi Kanalda?
Herkesin merakla beklediği 2019 Yılbaşı Milli Piyango çekişi hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Milli Piyango çekilişi canlı yayını ve ikramiye sonuçları canlitv'de!

Milli Piyango yılbaşı çekişine saatler kala bilet sahipleri çekilişin hangi kanalda yayınlanacağı sorusuna yanıt arıyor. Milyonlarca bilet sahibi tarafından merakla beklenen çekiliş Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün büyük ikramiyeyi açıklamasıyla birlikte daha fazla ilgi görmeye başladı. Peki Milli Piyango 2019 Yılbaşı Çekilişi hangi kanalda yayınlanacak?

MİLLİ PİYANGO 2019 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Uzun yıllardır yayıncılığını TRT 1'in üstlendiği Milli Piyango çekilişi son yıllarda televizyonda yer bulamıyor. Geçtiğimiz yıllarda sadece internette izlenebilir olan çekilişin TRT'nin yayın akışı listesine baktığımızda bu yılda TRT'de yer bulamadığını görebiliyoruz.

2019 MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

2019 yılında da milyonlarca kişinin merakla beklediği çekiliş televizyondan canlı yayınlanmayacak. Geçtiğimiz yıl çekiliş Milli Piyango İdaresi'nin internet sitesinden canlı olarak yayınlanmış ancak yoğunluktan dolayı yayını izlemek mümkün olmamıştı.

Bu yılda çekilişin kurumun internet sitesi olan "mpi.gov.tr" üzerinden yayınlanması bekleniyor.

MİLLİ PİYANGO İDARESİ'NDEN RESMİ AÇIKLAMA

Kurum resmi internet sitesiden yapılan açıklamada 70 Milyon TL tutarında büyük ikramiyenin ve 7 Milyon TL çekiliş numaralarının saat kaçta, nerede gerçekleşeceğine dair bilgi metni yayımlandı.

İdaremizce gerçekleştirilecek olan 31 Aralık 2018 (Yılbaşı 2019) özel çekilişi, İdaremiz Anıttepe Binası çekiliş salonunda saat 15:00'da başlayacaktır. 70 Milyon TL tutarındaki büyük ikramiye ile 7 Milyon TL ve iki adet amorti numaralarının çekilişleri 20:00 ile 20:30 arasında yapılacaktır.
Saat 15:00'dan itibaren değerli basın mensuplarımız çekilişimize katılarak ses ve görüntü alabileceklerdir.

Yılbaşı özel çekilişimiz, bütün çekilişlerimizde olduğu gibi halkımıza açık olacak, çekiliş heyeti ve noter gözetiminde gerçekleştirilecek olup, çekilişimize tüm halkımız davetlidir.

Milli Piyango çekişini canlitv.com'da veya mpi.gov.tr adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin!

 

31-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler