Sen Anlat Karadeniz neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Sen Anlat Karadeniz neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
2 Ocak 2019 Çarşamba akşamı yeni bölümüyle atv'de yayınlanması beklenen Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümü neden yok? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman yayınlanacak?

26 Kasım 2018 tarihinde 36. bölümüyle ekranlara gelen, çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz, Atv'nin yayın akışı listesinden çıkarıldı. Seyirci ilgiyle takip ettiği dizinin yayın akışında yer alamamasıyla birlikte 'Sen Anlat Karadeniz neden yok?' sorusuna yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sen Anlat Karadeniz neden yok, yeni bölüm ne zaman?

2 OCAK 2019 ÇARŞAMBA SEN ANLAT KARADENİZ NEDEN YOK?

Ekran macerasını yaklaşık bir yıldır başarıyla sürdüren, ilk bölümünden günümüze ilgiyle takip edilen, reytinglerdeki başarısıyla bir çok habere konu olan Sen Anlat Karadeniz bir süre ekranlarda olmayacak.

Mağlum, televizyon programlarının tek gelir kaynağı reklamlar. Her yıl olduğu gibi bu yılda tüm televizyon yapımları reklam ve sponsor anlaşmalarının yenilenmesi için zorunlu araya girdi.

Bu ara genellikle bir hafta sürerken, geçtiğimiz yıl iki hafta sürmüştü. Yeni yılda da ekonomik olarak zor durumda olduğunu bildiğimiz dizi sektörü, reklam ve sponsor anlaşmalarının yenilenmesi için 3 (üç) haftalık araya girmek zorunda kaldı.

Bu süreçte sadece TRT 1'de yayınlanan dizilerin yeni bölümleri ekranlarda olacak.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Sen Anlat Karadeniz'in yayınlanan 36. bölümünde Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken, Tahir'in müdahalesiyle büyük bir yanlıştan dönderilmişti. Tahir, Nefes'in kendisinden habersiz yaptıklarını öğrenmiş ve güzel bir fırça atmıştı. Öte yandan kadınların elinden kurtulan Vedat harekete geçmiş ve Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak kapıya gelen polisler tarafından karakola götürülmüşlerdi.

Vedat'ın oyunu kızları hapishaneye mi gönderecek? Yoksa herşey yeni mi başlıyor? İzleyicinin kafasında bir çok soru işaretleriye sonlanan bölüm sonrası neler olacağı merakla beklenirken, dizinin yeni yıl arasına girmesi merakları daha da arttırdı.

Sen Anlat Karadeniz maalesef 2 hafta daha ekranlarda olmayacak. Dizi yeni bölümüyle 23 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00'da atv ekranlarında olacak.

02-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar