2020’in ilk aşk bombası herkese yok artık dedirten cinsten!

2020’in ilk aşk bombası herkese yok artık dedirten cinsten!
magazin dünyasında 2020’in ilk bombası patladı ve haberi duyan herkesi şaşırttı. 2020’in ilk aşk bombasını patlatan ikili kimler? Ve haberi duyanlar neden tepki gösterdi?

Magazin dünyası gün geçmiyor ki ilginç bir olayla sarsılmasın! Kararların çok sık değiştiği, olayların hızlı yaşandığı magazin dünyasında 2020’in ilk bombası patladı ve haberi duyan herkesi şaşırttı. 2020’in ilk aşk bombasını patlatan ikili kimler? Ve haberi duyanlar neden tepki gösterdi? Şimdi detaylar

2020’in ilk aşk bombası herkese yok artık dedirten cinsten!

Yeni yılın ilk aşk bombası magazin dünyasını şaşkına çevirdi. Yeğenini eşcinsel evlilik yaptığı için sapkınlıkla suçlayan Sevda Demirel’in kınadığı başına geldi ve İşte Beni Stilim yarışmasıyla ünlenen Doruk Doğrusöz ile aşk yaşamaya başladı. Bilndiği üzere Neslihan Doğrusöz kısa süre önce cinsiyet değiştirrerek erkek olmuş ve adını Doruk Doğrusöz olarak değiştirmişti. Kanal D'de katıldığı bir programda Hande Ataizi'ye attığı şamarla gündeme gelen Sevda Demirel, yiğeni Brandol Demirel’i eşcinsel evlilik yaptığı için sert sözlerle kınamıştı. Kınadığı başına gelen ve cinsiyet değiştirmesiyle gündeme gelen Doruk Doğrusöz ile aşk yaşayan Sevda Demirel, magazin dünyasını tanıyanları bile şaşkına çevirdi.

Ahlaki değerler bozuldu

Geçtiğimiz aylarda abisinin oğlu Brandol Demirel’i eşcinsel evlilik yaptığı için kınayan Sevda Demirel konuyla ilgili hayal kırıklğını şu cümlelerle dile getirmişti. ''Yeğenimin evlenmesi beni derinden yaraladı. Brandol Demirel'in düğün fotoğrafları bana gelince büyük bir şok yaşadım. Gelin göreceğimi düşünüyordum ama fotoğraflarda gelin yoktu. Geçtiğimiz yaz yeğenimin bu evliliğini öğrendikten sonra dil altı ilaçları ve antidepresan kullandım.Bu benim hayatımda yaşadığım ikinci büyük travma oldu. Maalesef ahlaki değerler bozuluyor. Sapkınlığı alkışlamıyorum. Modernlik bu değil"

Bu ne perhiz, bu ne turşu!

Elbette herkesin kendi tercihi ama daha birkaç ay önce sapkınlık olarak gördüğü bu ilişkiyi kınayan ve demeç veren Sevda Demirel’in travma yaşadığı bu olaydan sonra benzer bir durumu yaşaması sevenlerine yok artık dedirtti. Doruk Doğrusöz ile Demirel'in el ele yakalanması duyanlara “bu ne perhiz bu ne urşu” dedirtti. Snob Magazin objektiflerine yakalanan Sevda Demirel ve Doğrusöz önce kısa süreli bir panik yaşadı. Magazincilerden kaçamayan Sevda Demirel’in Doruk Doğrusöz ile bir aydır aşk yaşadığı öğrenildi.

Sevda Demirel kimdir?

1972 Almanya doğumlu Sevda Demirel aslen Gazianteplidir. Modellik, şarkıcılık, sinema oyunculuğu ve program sunuculuğu yapan Demirel, bir dönem basketbol da oynadı. 16 yaşında İstanbul’a taşınarak mankenlik yapmaya başladı. Sesinin güzelliği keşfedilen şarkıcı, 8 yıl sahnelerde şarkı söyledi. 1996 yılında oynadığı “Otostop” filmiyle oyunculuğa başladı. Hande Ataizi’ye attığı tokatla gündeme gelen şarkıcının Sevda Gibi (2002), Sus (2005) ve Uyanma Vakti (2007) adlı albümleri vardır.

07-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar