2022 Yılında Hangi Yerli Filmler Vizyona Girecek?

2022 Yılında Hangi Yerli Filmler Vizyona Girecek?
2022 yılında hangi yerli yapımlar beyaz perdede olacak? Pandemi sebebi ile çekimleri aksayan ve yayın günü bekleyen tüm yapımlar 2022 de izleyenleri ile buluşuyor olacak.

2022 yılında hangi yerli yapımlar beyaz perdede olacak?  Pandemi sebebi ile çekimleri aksayan ve yayın günü bekleyen tüm yapımlar 2022 de izleyenleri ile buluşuyor olacak. 

Kadın Kafası

Klan Yapım’ın üstlendiği Kadın Kafası Film Celil Nalçakan, Belçim Bilgin, Pamir Pekin, Melis Birkan ve Türkü Turan gibi başarılı birçok oyuncuları bir araya getirecek.

Bandırma Füze Kulübü Filmi

Alina Boz, Deniz Can Aktaş ve Erkan Kolçak Köstendil’in başrolde yer alacağı Bandırma Füze Kulübü, Ömer Faruk Sorak filmin yönetmeni olarak yer alacak.

Masal Filmi

Masal Filmi kadrosunda Nilay Deniz, Hakan Meriçliler, Gözde Çığacı ve Tarık Uğur Özenbaş gibi önemli oyuncular yer alacak.

Kendinden Kaçak

Kendinden Kaçak filminin başrolünde Eslem Akar yer alırken yapımda rol alan diğer önemli isimler ise Fatih Yasin, Bilal Hancı, Atakan Özyurt, Lale Başar, Hakan Bilgiç, Suat Sungur, Şevket Çapkınoğlu ve Şinasi Yurtsever de yer alacak.

Balkaya Filmi

Cannes Film Festivalinde sergilenecek Balkaya Film de Selahattin Paşalı ve Ekin Koç başrollerini paylaşacak. 

Benden Ne Olur?

Benden Ne Olur filminin başrolünde Enis Arıkan, Hazal Kaya  ve Onur Tuna rol alıyor olacak.  

Âşıklar Bayramı filmi

Âşıklar Bayramı filminin oyuncu kadrosunda yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Settar Tanrıöğen, Yasemin Allen ve Burcu Cavrar yer alacak.

Sen ve Ben Filmi

Sen ve Ben filmi 2022 Şubat ayında Melis Tüzüngüç, Yalçın Hafızoğlu ve Suat Sungur’un başrollerini paylaşacağı senaristliğini ve yönetmenliğinde Ersoy Güler yer alacak.

Her Şey Dâhil Filmi

Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri’nin başrollerini paylaşacağı Her Şey Dahil filmin yönetmenliğini Hakan Eser üstlenecek.  

Bergen

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünü paylaşacağı Bergen filminde Tilbe Saran, Erdal Beşikçioğlu ve Nergis Öztürk gibi isimler yer alacak.

Rüzgâr Gülü Filmi

Minik oyuncu Ebrar Alya Demirbilek’in başrol olarak yer alacağı filmin oyuncu kadrosunda Murat Akkoyunlu, Hande Katipoğlu, Yılmaz Gruda yer alıyor olacak.

Aynasız Filmi

Aynasız filminin oyuncuları arasında Erdal Özyağcılar, Algı Eke, Sarp Bozkurti Burak Serdar Şanal ve Öznur Serçeler gibi usta oyuncular yer alacak

Gidenler Filmi

OGM Pictures’in yapımını üstlendiği Gidenler filminin başrollerini Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz paylaşıyor olacak.  

Burçlar Filmi

Dragon film tarafından çekimi yapılacak olan Burçlar Filminde Onur Büyüktopçu’nun başrol oyuncusu olarak yer alırken Gözde Mutluer ve Ali Ersan Duru gibi önemli isimlerde yapımda yer alacak.

01-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar