Survivor All Star 14. Bölüm İzle

Survivor All Star 14. Bölüm İzle
Survivor All Star 14. Bölüm İzle; 1 Şubat Salı 14. Bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star programının yayınlanan 14. Bölümün ü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor All Star 14. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve yıllardır kanalın en çok seyredilen yapımlarından olan fenomen yarışma programı Survivor bu sezon All Star formatıyla ekrana geliyor. Bu akşam saat 20.00’da 14. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak Survivor All Star oldukça hızlı başladı. Rekabetin, hırsın, dayanıklılık ve psikolojik gücün en üst düzeyde sergilendiği yarışma programında elemeler başladıkça gerilen yarışmacılar öncelikle yarışmada kalabilmek ve ardından da kendi takımlarından elenme olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Yarışma programında her geçen an rekabet ve psikolojik gerilim artarken buna paralel olarak da çözülmeler başlıyor. Adaylar arasında yarışma kadar kavga, aşk, çekişme ve tartışmalarında yaşandığı Survivor All Star her sezon olduğu gibi yine Tv 8 ekranlarının en çok seyredilen yapımları arasında bulunuyor. Bu akşam ekrana gelecek Survivor All Star 14. Bölüm saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında yayınlanıyor.

SURVİVOR ALL STAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve artık bir fenomene dönüşen Survivor yarışma programı bu sezon All Star formatıyla ekrana geliyor. Yarışmanın yayınlanan her bölümünde her an gerilimin ve psikolojinin daha da zorladığı adayların adada ve dolayısıyla yarışmada kalabilmek için verdiği mücadelenin dozu artıyor. Yarışmadan elenmemek için varlarını yoklarını ortaya koyan adaylardan bu hafta yine eleme potasına giden adaylar belli oldu. Barış Murat yağcı, Birsen Bekgöz, Evrim Keklik ve Mert Öcal dörtlüsü adaya veda etmemek için çalışacaklar.

Survivor All Star 14. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star bu akşam 14. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yarışmada eleme potasına giren dört adayın belirlenmesinin ardından bu akşam yayınlanacak bölümde adayları zorlu bir ödül oyunu bekliyor. Gülle atma yarışmasına ödülü kazanmak için gidecek adaylar bunun için ellerinden geleni yapacaklar. Birbirinden geride kalmamak ve takımlarına ödülü getirmek için her şeyi yapan adaylar akşam ise konseyde yaşananları tartışacaklar. Özelikle Evrim ve Nisa Bölükbaşı arasında yaşananlar ve Evrim’in sözleri konseye ve bölüme damgasını vuracak gibi görünüyor. İkili arasındaki tartışma kadar diğer adaylar arasındaki tartışmalarda bölüme damgasını vuruyor. Tv 8’in sevilen ve reytingi bol yarışma programı Survivor All Star bu akşam saat 20.00’da 14. Bölümüyle ekrana geliyor.

01-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar