Maske Kimsin Sen Final mi Yapıyor? Maske Kimsin Sen Son Bölüm Ne Zaman?

Maske Kimsin Sen Final mi Yapıyor? Maske Kimsin Sen Son Bölüm Ne Zaman?
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve değişik ve ilginç formatıyla seyircinin büyük beğenisini kazanan yarışma programı Maske Kimsin Sen final mi yapıyor? İşte cevabı!

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve değişik formatıyla seyircinin bir anda büyük ilgisini beğenisini kazanan yarışma programı Maske Kimsin Sen ilgi çekmeye ve hakkında hemen her platformda konuşulmaya devam ediyor. Program hakkında seyirciler kadar devletin ilgili organları da oldukça fazla şekilde konuşuyor ve özelikle programla ilgili gelen şikayetleri değerlendiriyor ve ne tür bir karar alınacağını belirlemeye çalışıyor. 1 Ocak akşamı Fox Tv ekranlarında başlayan ve birbirinden ilginç maskelerin altında yer alan ünlülerin yarışmada gösterdikleri performansı seyirciye aktaran program yine bu maskeler sebebiyle eleştiriliyor. Maske altındaki ünlü isimler yarışmadan elenmemek için en iyi performansı sergilemeye çalışırken başarısız olan ise bölüm sonunda maskesini açıyor ve kim olduğu ortaya çıkıyor. Ancak ilgi çeken programda maskeler tam anlamıyla olay oldu ve program için biteceği yönünde iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Maske Kimsin Sen Final Yapıyor!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin büyük ilgi gösterdiği Maske Kimsin sen için final yapacağı yönünde iddialar ortaya atılmaya başlandı. Programda yarışan ünlülerin giydiği kostümler değişik işaret ya da hayvan figürlerini taşıdığı için eleştiri konusu olmuş ve şikayet edilmişti. Giyilen maskelerin seyirciyi satanizme özendirdiği iddia edilmiş ve program için büyük tepkiler gelmişti. Buna karşın yayınına devam eden Maske Kimsin Sen için son olarak bir genelge yayınlandı. Yarışmayla ilgili Cumhurbaşkanı imzasıyla Resmi Gazete’de bir genelge yayınlandı ve “toplumun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı ve bunların yıkıcı etkilerini bertaraf etmek için gerekli adımların atılacağı” belirtilmişti. Bu sadece Maske Kimsin sen için olmasa da program bu durum karşısında daha fazla yayında kalmayarak final yapma kararı aldı. Alınan karara göre Maske Kimsin sen adlı program 9. Bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. Her ne kadar bu durum resmi ağızlardan onaylanmasa da programın daha fazla yayında kalmayacağı öğrenildi.

Maske Kimsin Sen?

9. bölümde final yapacağı iddia edilen değişik formattaki Maske Kimsin Sen ünlü isim Deniz Tansel Öngel tarafından sunuluyor. Programda maske altındaki ünlüleri bulmak için ise Eda Ece, Alican Yücesoy, Melis sezen ve Doğu Demirkol sorularla ve ipuçlarıyla dedektiflik yaparak maskenin altında hangi ünlünün olduğunu bulmaya çalışıyor. Oldukça iyi bir reytingi olan yarışma programında maske altındaki ünlü isimler ise bilinmiyor. 

01-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar