2022'de yayınlanacak diziler belli oldu

2022'de yayınlanacak diziler belli oldu
Dizi severleri heyecanladıran yeni dizilerin tanııtmları ekranlarda dönmeye başladı. işte 2022'ye damga vuracak yeni diziler haberimizde. Şimdi detaylar

Yılbaşıyla birlikte başlayan ocak ayı TV dizileri için bir tatil fırsatıyken aynı zamanda yeni başlayacak dizilerin de başlama vaktidir. Yılbaşı haftasının bitmesiyle dizilerin yeni bölümleri ekrana geldiği bugünlerde 2022'de yayınlanacak yeni diziler belli oldu. Dizi severleri heyecanladıran yeni dizilerin tanııtmları ekranlarda dönmeye başladı. işte 2022'ye damga vuracak yeni diziler haberimizde. Şimdi detaylar

2022'de yayınlanacak diziler belli oldu

Ocak ayı dizi çalışanları için bir tatil fırsatıdır. Ocak ayı aynı zamanda vergi ayıdır. Reklam veren şirketlerin vergi ödediği ocak ayında reklam gelirleri düşen Tv kanalları, dizilerin yeni bölümünü yayınlayıp zarar etmektense ya eski bölümleri ya da TV filmlerini ekrana getirir. Covid 19'un da dizi setlerinin kötü etkilediği ve dizilerin 2. tura döndüğü bugünlerde yıl boyunca izleyiciyle buluşacak yeni projeler de tanıtıldı. İşte 2022’de yayına girecek diziler.

Erkek Severse - Bein Connect

Gold Film'in Bein Connet ekranlarına getireceği "Erkek Severse" dizi severleri heyecanlandırdı. Ünlü oyuncu Alperen Duymaz'ın bu sefer yönetmen koltuğunda oturduğu diziyi Aslı Zengin yazıyor. Şubat ayında yayınlanacak olan dizinini kadrosu oldukça geniş. Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar'ın yer aldığı dizi 46 dakikalık 13 bölümden oluşuyor.

Cennet Koyu - Star TV

Hüma, Saba ile Neva adlı 3 kız kardeşin anneleri Bahriye ile olan hikayelerini Star Tv ekranlarına getiren dram dizisi "Cennet Koyu" mart ayında izleyiciyle buluşacak. Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı gerilim dram dizisin ilk oyuncusu Melisa Aslı Pamuk oldu.

Oğlum - Show TV

Değişik konseptlerin yapımcısı Ay Yapım'ın Show Tv için hazırladığı “Oğlum”da iki çocuğun dramatik hikayesi ve bu hikayenin etrafında yaşanan olaylar anlatılıyor. Bir süredir kanser tedavisi gören ve ekranalra geri dönen Canan Ergüder'in başrol oynadığı dizide Songül Öden, Nihal Yalçın, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Feyyaz Duman ve Tuğçe Açıkgöz gibi usta oyuncular rol alıyor.

Üç Kız Kardeş - Kanal D

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan sonra kitapları dizilere uyarlanan bir başka yazar İclal Aydın’ın kitabı “Üç Kız Kardeş” ile aynı adla ekrana gelecek dizi Kanal D ekranlarında şubat ayında dizi severlerle buluşacak. Usta oyuncu Reha Özcan ve İclal Aydın'ın başrolde olacağı dizide Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal ve Ece Baliç rol alıyor.

Hayaller ve Hayatlar  - Bein Connect

Ünlü yönetmen Altan Dönmez’in yöneteceği "Hayaller ve Hayatlar" bu sezon dizilere ağırlık verme kararı alan Bein Connect'in ikinci dizisi olarak izleyiciyle buluşuyor. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz ve Halil İbrahim Kurum’un başrollerini paylaştığı dizide aynı mahallede yaşayan kadınların hikâyesi ele alınıyor.

Baba - ShowTV

Tanıtımlarıyla bile merak uyandıran "Baba" dizisi 2022 yılının ilk dizilerinden birisi olarak  Show TV'de yayınlanacak. Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın baba oğul olarak başrolleri paylaştığı dizi Ocak 2022’nin son haftası yayınlanacak. Romantik gerilim dizisinde Beril Pozam, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar ve Taner Rumeli gibi ünlü isimler de yer alıyor. 

Son Nefesime Kadar - Fox Tv

2022 ilk dizilerinden biri de Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Begüm Birgören ve Emre Bey'in başrollerini paylaştığı "Son Nefesime Kadar" ocak ayının son haftası Fox Tv'de yayına başlayacak. Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği diziyi Deniz Çelebi Dikilitaş yönetiyor.

Süslü Korkuluk - TV8

İlk tanıtımı yılbaşında TV8'de ekrana gelen ve sosyal medyada en çok ilgi gören "Süslü Korkuluk" bir Çağatay Ulusoy dizisi olarak ekrana geliyor. Şubat ayında başlayacak dizide kadın başrolü ise Alina Boz oynayacak.

09-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar