Buse Varol boşanma iddialarına son noktayı koydu

Buse Varol boşanma iddialarına son noktayı koydu
Alişan ve Buse Varol hakkında sık sık 'boşanacaklar' haberleri yapılıyor. Gündeme gelen bu haberler hakkında konuşan Buse Varol boşanma iddialarına son noktayı koydu.

Ünlü oyuncu Buse Varol ile şarkıcı Alişan'ın evliliği hakkında gündeme gelen iddialara son nokta koyuldu. Sanatçı Alişan ve ailesi geçen yıl büyük acılar yaşamıştı. Alişan'ın abisi ve menajeri Selçuk Tektaş koronavirüs nedeniyle vefat etti. Stresli günlerin ardından Alişan yeniden sahnelere dönerken Buse Varol da işlerini yapmaya devam etti. Fakat ünlü çift hakkında sık sık 'boşanacaklar' haberleri yapılmaya başlandı. Alişan kardeşini kaybettikten sonra kardeşinin eşi ve çocuklarının da sorumluluğunu almıştı. "Artık 4 çocuğum var" diyen Alişan'ın evliliği hakkındaki iddialar ise ünlü çifti rahatsız etmeye devam ediyor.

Alişan ile Buse Varol ayrılıyor mu?

Alişan ile Buse Varol çifti ayrılıyor mu? Sorusuna en net cevap Buse Varol'dan geldi. Buse Varol Instagram takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Buse Varol'a boşanma iddiaları burada da soruldu. Varol'un bir takipçisi "Sürekli neden ayrılıkla ilgili haberler çıkıyor acaba?" sorusunu sordu. Varol bu soruya şöyle cevap verdi; "Çünkü öyle olsun, boşanalım istiyorlar" dedi. Buse Varol'un takipçileri ünlü oyuncu hakkında merak ettiklerini sorarken Varol soruları içtenlikle cevapladı.

En büyük zenginlik bu

Alişan'la evlendikten sonra zengin olduğu iddialarına ise Buse Varol, "Alişan'dan sonra hayatımda bir değişiklik olmadı. Önceden de kendi paramı kazanıyordum, şimdi de… Ancak, Alişan'la beraber hayatta hiçbir paranın satın alamayacağı iki evladım oldu. En büyük zenginlik bu. Kalbini temiz tutarsan hayat sana cömert davranıyor" cevabını verdi.  

Ekranların sevilen isimlerinden olan Alişan ile Buse Varol 2018 yılında evlenmişti. Mutlu bir evlilikleri olan çiftin Burak ve Eliz adını verdikleri iki çocuğu oldu. Geçen yıl büyük acılar yaşayan çift hakkında sık sık ortayan atılan iddialar ise her seferinde yalanlandı. Ünlü şarkıcı Alişan, TRT1'de yayınlanan Alişan İle Hayata Gülümse programını yapmaya başlarken, Buse Varol ise kendi işleriyle meşgul olmaya devam ediyor. Ünlü çiftin haklarında çıkan boşanma iddiaları ise bir kez daha Buse Varol tarafından yalanlanmış oldu.

09-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar