21 Aralık Salı reytingleri açıklandı: Masumlar Apartmanı ve Destan kaçıncı sırada?

21 Aralık Salı reytingleri açıklandı: Masumlar Apartmanı ve Destan kaçıncı sırada?
21 Aralık Salı akşamı en çok hangi dizi izlendi? Dünün reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC1 izleyici grubu sonuçları haberimizde!

21 Aralık Salı günü yayınlanan dizi ve program reyting sonuçları belli oldu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve ABC sıralamasının reyting sonuçlarına göre hangi dizi zirvenin sahibi oldu. İşte dünün reyting sonuçları!

TİAK tarafından açıklanan sonuçlara göre dünün reytinglerinde hangi dizi veya program günü birinci sırada yer aldı? İzleyicinin merakla takip ettiği reyting sonuçları bu haberimizde. Masumlar Apartmanı, Destan, Evlilik Hakkında Her Şey, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber ve Esra Erol'da listenin kaçıncı sırada? İşte sonuçlar..

21 ARALIK SALI REYTİNG SONUÇLARI

Dün akşam Atv ekranlarında Destan 5. yeni bölümü, TRT 1'de 52. yeni bölümü ile Masunlar Apartmanı ve Fox'ta ise 13. bölümü ile Evlilik Hakkında Her Şey dizileri ekrana gelen yapımlar arasında oldu. Peki yepyeni bölümleri ile ekranlara gelen bu dizilerden en çok hangisi izlendi? 

TOTAL İLK 10 PROGRAM

21 Salı gününün Total izleyici grubunda birinciliği Atv'nin ekranlara yeni soluk getiren dizisi Destan, ikinciliği  Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncülüğü ise gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından olan Esra Erol'da aldı.

AB İLK 10 PROGRAM

AB Grubunda ise bu sıra değişti. AB grubunda da birinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, ikinci sırada Masumlar Apartmanı, üçüncü sırada ise Evlilik Hakkında Her Şey yer aldı. ATV ekranlarında yayınlanan dizi Destan ise bu listede dördüncü sıraya yerleşti. TOTAL'de üçüncü sırayı kapan Esra Erol'da programı ise beşinci sıralara geriledi.

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

AB ve TOTAL reytinglerin yanı sıra 20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırayı Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber kaptı. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber birini sıraya yerleşirken ikinci sırada da 52. yeni bölümü ile ekranlara gelen Masumlar Apartmanı yer alırken listenin üçüncü sırada ise Destan yer aldı. 

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

 

22-12-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar