21 Haziran Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

21 Haziran Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?
Gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'da bugün final heyecanı yaşandı. Peki yarışmada 5 altın bileziği alarak birinci olan isim kim? Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Gelinlerin ve Kayınvalidelerinin yemek programı Gelinim Mutfakta'da tüm hızıyla Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Her hafta bir gelin yarışmacının veda ettiği programda başka bir yarışmacı altın bilezik kazanıyor. Ünlü şarkıcı Fatih Ürek'in sunumuyla gelinler yemek yapıyor ve kayınvalideleri kimin yaptığını bilmeden tadarak puan veriyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının bugün yayınlanan 325. bölümünde Aynur Kıcır-Sevinç Ünveren, Besime-Gülcan Ekici, Hüsniye-Hatice Karabulut ve Reyhan-Ezgi Yıldırım kayınvalide-gelin çiftleri "Güveçte Süt Helvası" için yarıştı.

Peki 5 günün sonunda bu hafta Gelinim Mutfakta'da hangi gelin-kayınvalide elendi? Hangisi 5 altın bileziği alarak birinci oldu?  

21 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA'YA KİM VEDA ETTİ?

21 Haziran Cuma günü Gelinim Mutfakta'da final heyecanı yaşandı. Hafta boyunca yaptığı yemeklerle kayınvalidelerden 45 puan alan Sevinç yarışmaya veda eden gelin oldu. Sevinç ve kayınvalidesi Aynur Hanım Gelinim Mutfakta programından elendi. 

17-21 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Sevilen yemek yarışmasında kayınvalidelerin oylamalarıyla bu hafta birinci olan isim ise 66 puanla Ezgi oldu. Ezgi ve kayınvalidesi Besime Hanım 5 altın bilezik kazanarak haftayı birinci tamamladı. Gülcan ise 62 puan alarak altın yarışında Ezgi'yi takip etti.

Gelinlerin her gün farklı tatları ekranlara getirdiği ve kayınvalidelerin kimin yaptığını bilmeden puan verdiği yarışmada 1'den 5'e kadar puan sıralaması yapılıyor. Kendi gelinini bulduğunu düşünen kayınvalide 5 puanı veriyor fakat sonuç beklediği gibi olmayabiliyor. Puan konusunda gelinler ve kayınvalideler arasında çıkan tartışmalarla ve birbirinden farklı geleneksel yemeklerle gündemde olan yarışma programı Gelinim Mutfakta her gün bir çeyrek altın ve her hafta bitimi 5 altın bileziği bir gelin yarışmacıya layık görüyor. En yüksek puanı alan yarışmacı altın kazanırken en düşük puanı alan yarışmacı ve kayınvalidesi Gelinim Mutfakta programına veda ediyor. 

Gelinim Mutfakta yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12:45'te Kanal D ekranlarında!

21-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar