Manuş Baba'nın Askerlik Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

Manuş Baba'nın Askerlik Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!
Ünlü şarkıcı Mustafa Özkan, bilinen adıyla Manuş Baba bedelli askerlik için kıtasına teslim oldu. Manuş Baba'nın askerlik fotoğrafı sosyal medyada bir anda gündem oldu!

Bir klip çekti, taktı milleti arkasına, girdi Tarlabaşı’nın arka sokaklarına ve söyledi şarkısını. O söyledi, tüm Türkiye dinledi. Çokta beğendi. Kendine has giyim tarzı, saç traşı, şarkı söyleme biçimiyle bir anda insanların beğenisini toplamayı ve birçoğunun gönlünde yer etmeyi başardı. Hal böyle olunca da yaptığı, söylediği her şey haber olmaya başladı. Kimden mi bahsediyoruz? Tabi ki Mustafa Özkan’dan, yani herkesin tanıdığı ismiyle Manuş Baba’dan. Manuş Baba bugünlerde asker. Bedelli askerlik yasasından faydalanarak askere gitti. Eee hal böyle olunca da konu bir anda Manuş Baba’nın askerliği oldu.

Askere Giden Manuş Baba Tanınmaz Hale Geldi!

Ünlü şarkıcı Mustafa Özkan yani Manuş Baba bedelli askerlik yasasından faydalanarak askere gitti ve hemen ardından fotoğraflar geldi. Geldi de öyle böyle değildi fotoğraflar. Manuş Baba’nın o bilindik tarzından eser kalmamış. Saçlar, üç numara asker traşı, sakal, sinekkaydı olunca Manuş Baba'nın o bilindik hali bir anda silinip gidivermiş. Bu durum da haliyle sosyal medyaya bomba gibi düştü ve Manuş Baba’nın askerlik fotoğrafları sosyal medyada bir anda gündem oldu.

Nerde O Eski Manuş Baba?

Manuş Baba'nın bedelli askerlik görevi yaptığı sırada her Türk genci gibi çektirdiği asker fotoğrafları bir anda tüm sosyal medyanın bir numaralı gündemi olmayı başardı. Üç numara saç ve sinekkaydı sakal traşı, kafasında beresiyle her asker gibi bir asker olduğu fotoğraflar bir anda herkesin diline düştü. Böyle olunca da Manuş Baba’nın bu fotoğraflarına çok sayıda kullanıcı yorum yaptı.

Paylaşılan Yorumlardan Bazıları;

Sakalın erkeğin fondöteni olduğunu Manuş Baba ile öğrenmiş olduk.

Manus Baba lakaplı arkadaşa bunu yapan hayat bize neler yapmaz?

Manuş Baba olmuş manuş dede. Saçını kestirince daha da yaşlanmış.

Erkeğin makyajı; Sakalı saçı.

Nasıl da kandırmış bizi, Manuş Baba

Manuş Baba mı o?

Manuş Baba Pamuk Dede gibi olmuş.

Manuş Baba Kimdir?

1 Aralık 1986 tarihinde doğan Manuş Baba'nın gerçek adı Mustafa Özkan’dır. Tarsus'ta doğan ve çocukluğunun büyük bir kısmını burada geçiren Manuş Baba, babasının mevsimlik işçiliğinden dolayı 1996 yılının bahar aylarında ailesiyle birlikte Antalya’ya yerleşti. İlkokul ve ortaokul eğitimini Barbaros İlköğretim Okulu'nda, lise eğitimini Antalya Gazi Lisesi'nde tamamladı. Lise yıllarında babasının kendisine aldığı gitarla müziğe ilk adımını atan Manuş; gitar, şan ve müzik eğitimi aldığı derslerden sonra 2010 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümünü kazandı. O dönemlerde kendi cover ve beste kayıtlarını sosyal ağlarda paylaşarak ismini duyurdu. 2015 yılı itibariyle müziğine ilgiyle yaklaşan Murat Kınay ile tanıştı ve birlikte çalışmaya başladı. Çok yönlü müziğinde geleneksel seslerden ilham alan Manuş Baba 2016'nın başlarında "Albümsüz Türkiye Turnesi" kapsamında birçok şehirde dinleyenleriyle buluşmuştur.

20-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar