23 Haziran İstanbul seçimleri hangi kanallarda takip edilecek?

23 Haziran İstanbul seçimleri hangi kanallarda takip edilecek?
Bu hafta sonu sayım olarak küçük ama etki olarak çok büyük bir seçim var. 31 Mart 2019 seçimleri İstanbul ve bazı küçük yerleşim yerlerinde yenilenecek.

Kritik bir seçim daha geldi çattı. 31 mart 2019 seçimleri yapıldıktan sonra bazı yerlerde seçim iptal edildi ve seçimin yenilenmesine karar verilmişti. Bunlardan biri de İstanbul seçimleri… Seçim gecesi sadece İstanbullular değil tüm Türkiye nefesini tutacak ve seçim sonuçlarını izleyecek. Peki kritk 23 haziran seçimleri hangi kanallarda takip edecek, işte detaylar

23 Haziran İstanbul seçimleri hangi kanallarda takip edilecek?

Bu hafta sonu sayım olarak küçük ama etki olarak büyük bir seçim var. 31 Mart 2019 seçimleri İstanbul ve bazı küçük yerleşim yerlerinde yenilenecek. Ülke olarak heyecanlıyız. 10,5 milyon İstanbullu, pazar günü sandık başında oy kullanacak. Haftalardır süren seçim telaşı, geçersiz oylar, adayların tv konuşması derken nihayet seçim günü çattı geldi.

5 yıl aradan sonra Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin iptal edilen İstanbul seçimleriyle bir kez daha seçim sathı mailine girdik. Dile kolay tam 10 Milyon 511 bin 967 seçmen, demokratik hakkını kullanarak yüzlerce sandıkta oy kullanacak. Sadece adaylar değil tv kanalları da çok heyecanlı… Çünkü onlar da seçim sonuçlarını en hızlı, en çabuk veren kanal olmak için çabalayacak. Günlerdir dozajı, gerilimi artan bu büyük heyecanı seyirciler 23 Haziran gecesi Kanal D, Halk Tv, Fox Tv, CNN TÜRK, NTV, A Haber, TGRT Haber, TRT Haber, Halk Tv ve daha birçok kanal 23 Haziran Pazar günü gerçekleşecek İstanbul Belediye Başkanlığı seçimini ekranlara taşıyor. Herkes merakta, İstanbul’un yeni belediye başkanı kim olacak?

Hangi Kanallar Seçim Özel yayını yapacak?

Sabah 08.00’de başlayıp akşam 17.00’de bitecek oy verme sürecinde bütün kanallar seçimin nabzını İstanbul’un birçok seçim noktasından sizlerle paylaşacak. Oy verme işlemi bitip de sandıklar sayılmaya başlanınca herkes ekran başında seçim sonuçlarını takip edecek. Yenilene 31 Mart 2019 İstanbul seçimlerinin sonuçlarını farklı yorumlarla ve tarafsız bir analizle öğrenmek isteyenler için Halk Tv, Fox Tv, Kanal D, CNN TÜRK, Beyaz Tv, NTV, Haber Türk, A Haber, TRT Haber, TGRT Haber ve daha birçok kanal neredeyse 24 saat Yerel Seçim Özel yayını devam edecek.

Adaylar sandıkta yarışırken seçmenin gözü kulağı televizyonlarda olacak. Sonuçlar, en doğru bilgiler, anlaşılır grafikler ve önde gelen yorumcuların değerlendirmeleriyle Halk Tv, Kanal D, CNN TÜRK, NTV, Haber Türk, A Haber, Fox Tv, Beyaz Tv, TRT Haber, TGRT Haber ekranlarında tartışılacak.

Fox Tv’de deneyimli ve güvenilir habercileri önemli noktalardan “İstanbul’un Seçimi” ortak yayınında buluşacak. Fox Tv Haber Başkanı Fatih Portakal seçim gecesi ekranlrd sonuçları tartışacak. Kanal D haber Müdürü Buket Aydın, CNN TÜRK sunucusu Cem Seymen ve Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik’in sunumlarıyla “İstanbul’un Seçimi” özel yayını saat 18.00’den itibaren Kanal D ve CNN TÜRK ekranlarında olacak. Ayrıca “Halkın Yanında Halk Haber” sloganı ile yola çıkan hem Türkiye’de hem de dünya gündeminde meydana gelen en güncel ve en merak edilen olayları sansürsüz olarak izleyicileri ile paylaşan Halk TV ile gündemi takip edebilirsiniz.

Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Şaban Sevinç, Tuba Emlek, Gürkan Hacır, Semra Topçu, Lale Özan Arslan, Rahmi Aygün, Fatih Ertürk ve Cüneyt Akman gibi cesur ve sevilen kalemleri ile oldukça güçlü yazar kadrosuna sahip Halk TV seçim gecesi özel programıyla yüklendiği misyon ve sorumlulukların bilincinde olarak tarafsız bir yayın yapacak. Her ne olursa olsun seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

22-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar