21 Mayıs Salı reytinglerinde kim birinci? Leke, EDHO, Kadın reyting sonuçları!

21 Mayıs Salı reytinglerinde kim birinci? Leke, EDHO, Kadın reyting sonuçları!
21 Mayıs Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu. TOTAL, AB ve ABC1 reyting kategorilerinde en çok hangi dizi izlendi? Ayrıntılı reyting analizi haberimizde!

21 Mayıs Salı günü yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkan Leke, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Survivor Türkiye - Yunanistan yapımlarının ardından izleyici dünün reytinglerini merak ediyor ve araştırıyor. Peki dünün reytingleri geldi mi? Dün total, ab ve abc1 kategorilerinde seyircinin tercihi hangi yapım oldu? Dünün reytingleri ve ayrıntılı sonuçlar haberimizde!

REYTİNG SONUÇLARI

Dizi takipçileri tarafından merakla beklenen 21 Mayıs Salı reyting sonuçları elimize ulaştı. Fox TV'de 63. yeni bölümüyle sevenleri karşısına çıkan 'Kadın' dizisi TOTAL ve AB kategorilerinde günün en çok izlenen yapımı oldu. Atv'nin sevilen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ise her iki kategoride de ikinci sırada yer alarak zirve takipçisi oldu. Kanal D'nin yeni dizisi 'Leke' AB'de on birinci ısrada yer alrıken, TOTAL'de on üçüncü sırada kendine yer bulabildi.

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 KADIN - FOX
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ - ATV
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER - FOX
4 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV
5 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ÖZET - ATV
6 KADIN ÖZET - FOX TV
7 SAHUR VAKİTLERİ - ATV
8 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN - TV8
9 PROF. DR NİHAT HATİPOĞLU İLE İFTAR - ATV
10 ESRA EROL'DA - ATV

AB REYTİNG SONUÇLARI

1 KADIN - FOX
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ - ATV
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER - FOX
4 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ÖZET - ATV
5 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV
6 KADIN ÖZET - FOX TV
7 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN - TV8
8 RAMAZAN SEVİNCİ TRT 1
9 SAHUR VAKİTLERİ - ATV
10 SAHUR VAKİTLERİ - ATV

REYTİNG NEDİR?

Reyting; İngilizce rating sözcüğünden türeyen, dilimizde “derece, derecelendirmek ve ölçümleme” anlamlarına gelen kelimedir. Televizyon kanallarının ve bu kanallarda yayınlanan programların ne kadar izlendiğini gösteren sistemdir. Günümüzde bir çok izleyici, takip ettiği programların izlenme oranları ile yakından ilgileniyor olsa bile, reytingler aslında izleyiciyi etkileyen bir durum değildir. Sistemin tek amacı televizyona reklam veren şirketlerin iş yükünü azaltmak ve reklamlarını en doğru şekilde kullanmasını sağlamaktır. Aynı zamanda ölçümlemeye dahil olan kanallar, yayınladıkları yapımların izlenme oranlarını göz önünde bulundurarak, yayın hayatına devam etmesi veya final yapması konusunda karar vermektedirler.

22-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler