Hercai final bölümde gözyaşları sel olacak!

Hercai final bölümde gözyaşları sel olacak!
Atv'nin bu sezona damga vuran dizisi Hercai sezon finaliyle yine izleycileri ağlatacak. Peki, Hercai sezon finali ne zaman?

ATV’nin bu sezon büyük bir patlamayla yayın hayatına başlayan dizisi Hercai’nin sezon tarihi finali belli oldu. Reytinglerde zirveyi ele geçiren Hercai imkansızlıktan doğan bir aşkın hikayesini anlatıyor. Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel ve Serhat Tutumluer’in bulunduğu Hercai dizisininsezon finalinde gözyaşları sel olacak. Bütün bu ayrıntıları canlitv izleyicileri için derledik.

Hercai sezon finali bölümü ne zaman?

Hercai dizisinden başrol oyuncuları olan Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in birbirlerine uyumları seyircinin beğenisini kazandı. Bu dikkat çeken uyum dizinin başarılı olmasını da sağladı. Seyirciler bu ikiliyi birbirine o kadar çok yakınlaştırdı ki bu reytinglere de yansımış durumda. Bir ara final yapacağı da iddia edilen Hercai final yapmıyor. Seyirciyi ekrana kilitlemeye devam edecek olan Hercai dizi 31 Mayıs Cuma günü sezon finali yapacak.

Hercai son bölümde neler oldu?

Hercai 10. Bölümde Miran’ın konaktaki çıkışı büyük olay olmuştu. Miran; “Bu konaktaki herkes şahidim olsun. Seni boşuyorum Gönül” diye bağırmıştı. Gönül ise büyük şoku yaşamış ve  Miran’ın ayaklarına kapanarak ağlamıştı. Burada seyirci Gönül’e ilk defa belki de acıdı.

Bu arada bildiğiniz gibi Azize Aslanbey, Şadoğlu konağını almak için bir hamle yapmıştı. Bu hamle sonrası da Miran düşmanlığı bitireceğini bunun karşılığında da sadece Reyyan’ı istediğini söyledi. Bu teklif için Nasuh Ağanın karşısına çıkan Miran beklediği cevabı alamadı ve ikili arasındaki restleşmeye şahit olmuştuk. Bu restleşme Hercai’nin gelecek bölümleri için de önem taşıyor.

Bu arada Gönül’ün de yaptığı planlar gün yüzüne çıkıyor. Gönül’ün Miran’ın yavaş yavaş avuçlarından kaymasına izin verecek biri olmadığını herkese gösterecek planını öğreniyoruz. Miran ise ne yapıp edip boşanma kararı veriyor. Artık Gönül defteri kapanmış gerçek aşkı Reyyan defteri açılmıştır. Tabii bu boşanma kararı Arslanbey Konağını karıştırır. Gönül, Miran’ın kararlı tavrına karşı nasıl bir hamle yapacaktır? Azize ve Sultan da bu boşanmayı istemediklerine göre onların planı ne olacaktır?  Bütün bu heyecanlı hikâye Hercai 10. Bölümde ATV ekranlarında oldu. Gelecek bölümün fragmanına göre ise Miran’ın Reyyan’ın acıklı sahneleri seyirciyi hayli etkileyecek. Hercai izleyicilerinin gözyaşlarına engel olamayacakları bir bölüm geliyor. Hercai her Cuma sat 20.00’da ATV’de…

23-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler