Şampiyon dizisi nerede çekiliyor?

Şampiyon dizisi nerede çekiliyor?
Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Erdal Özyağcılar'ın bulunduğu TRT 1 ekranlarının Şampiyon dizisi nerede çekiliyor?

Yeni sezona yaklaşırken kanallar yeni dizileri için tüm hazırlıklarını sürdürüyor. İlgiyle izlenen dizilerin yeni sezonlarının yanı sıra taze kan diziler de ekranları süsleyecek. Yeni sezonun iddialı yapımları arasında Şampiyon dizisi de görünüyor. TRT 1 ekranlarınıdan izleyicisine ulaşmak için gün sayan Şampiyon dizisinin oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Emir Özyakışır, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Bahar Süer, İlayda Alişan ve Mehmet Bozdoğan ve Şahin Kendirci yer alıyor. Peki Şampiyon dizisi nerede çekiliyor? İşte Şampiyon dizisinin çekildiği lokasyonlar. 

Şampiyon dizisi nereden çekiliyor?

Şampiyon dizisinin çekimleri İstanbul'un iki farklı semtinde gerçekleştirilecek. Şampiyon dizisinin çekimlerinin büyük bölümü Balat'da çekilecek. Zaman zaman Beykoz'da çekimler için kullanılacak. BKS Yapım imzası taşıyan ve yönetmen koltuğunda Ketche ile Devrim Yılmaz'ı gördüğümüz Şampiyon dizisinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Şampiyon dizisi konusu ne?

Şampiyon dizisi Kafkas lakabı taşıyan bir boksör ve küçük oğlu Emir'in başından geçenleri konu alacak. Kafkas yıllar önce boksu bırakmış, oldukça fazla başarı elde etmiş bir boksördür. Aradan geçen uzun zamanın ardından yeniden boksa dönmek zorunda kalır. Aslında aklında boksa dönmek gibi bir şey yoktur olmasa da çok sevdiği oğlu için bunu yapmak zorunda kalır. Kafkas'ı boks müsabakalarına hazırlayacak kişi Yaman Günaltay olacak. İçinde ona karşı oldukça kuvvetli bir sadakat vardır. Birbirlerini uzun yıllardır tanımaktadırlar. Tüm bunlar olurken Suna adındaki bir kadına aşık olur. Başarılı bir doktor olan Suna'da Kafkas'a aşıktır. Kafkas'ın oğlu Emir ise her fırsatta babasını düşünen saf ve tatlı bir çocuktur.

Şampiyon dizisi ne zaman başlayacak?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon, çok yakında ekranlarda olacak. Şampiyon dizisi çekimlerinin 26 Temmuz Cuma günü başlaması bekleniyor. Şampiyon dizisinin başlangıcı ise Eylül ya da Ekim ayı içerisinde olacak. İzleyiciler büyük bir beklentiyle Şampiyon dizisinin başlamasını bekliyor. Bakalım Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Erdal Özyağcılar gibi isimlerin rol aldığı Şampiyon dizisi izleyicilerin beklentisini karşılayabilecek mi? Ancak öyle görünüyor ki Şampiyon dizisi yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor.

23-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler