22 Haziran Pazartesi 2020 Reyting Sonuçları

22 Haziran Pazartesi 2020 Reyting Sonuçları
22 Haziran Pazartesi tarihine ait reyting sonuçları belli oldu. TİAK tarafından açıklanan verilere göre dün akşamın en çok izlenen yapımı hangisi oldu?

22 Haziran Pazartesi gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC gruplarında dün akşamın reyting sıralaması nasıl oluştu? İlk 10 sırada hangi yapımlar sıralandı? Dün akşam en çok reyting elde eden yapım Sefirin Kızı mı Survivor 2020 mi oldu? İzleyicilerin tutkuyla takip ettiği pek çok yapım yine ekrana geldi. Herkesin merak ettiği şey dün akşama ait reyting sonuçları oldu. 22 Haziran gününün reyting sonuçlarını siz değerli canlitv.com ziyeretçileriyle paylaşıyoruz.

22 HAZİRAN PAZARTESİ 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Televizyon ekranlarında yine pek çok yapım izleyici karşısına çıktı. Prime time kuşağına baktığımızda Show TV, Sakar Şakir filmini ekrana getirdi. FOX TV'de FOX Ana Haber ve hemen ardından yeni bölümüyle İlker Ayrık'ın sunduğu Yaparsın Aşkım yarışması vardı. Her gün ekranda görmeye alıştığımız Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2020 de yeni bölümüyle TV8 ekranındaydı. Dün akşam sezon finali ve final yapan iki dizi vardı. Star TV'den ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi, 17. bölümüyle sezon finali yaptı. Kanal D ekranlarının entrika dolu dizisi Zalim İstanbul ise 39. bölümüyle ekranlara veda etti. ATV'nin yeni dizisi Gençiğim Eyvah, 2. bölümüyle izleyicilerle buluştu. TRT 1, izleyicilerine nostalji yaşatarak bir dönemin efsane dizisi 7 Numara'nın tekrar bölümünü ekrana getirdi. Gündüz kuşağına baktığımızda ise hafta içi her gün ekrana gelen programlar ekrana geldi. ATV ekranlarında Esra Erol'da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert, Show TV ekranlarında Kuaförüm Sensin, FOX TV ekranlarında Zuhal Topal'la Sofrada ekrana geldi.

İzleyiciler beğeniyle izledikleri yapımların yeni bölümlerini büyük bir heyecanla takip ettiler. Meraklı izleyiciler, dün akşama ait reyting sonuçlarını oldukça merak ediyor. Reyting sonuçları Türkiye İzleme Araştırmaları A.Ş. (TİAK) tarafından ölçülüyor. İzleyicilerin gelir ve eğitim durumuna göre Total, AB ve ABC gruplarında reyting ölçümü yapılıyor. Dün akşamın Total, AB ve ABC gruplarında reyting sonuçları sizlerle. Nasıl bir reyting sıralaması oluştu? Total, AB ve ABC gruplarında ilk 10 sıra.

TOTAL REYTİNG SIRALAMASI

  1. SURVIVOR
  2. SEFİRİN KIZI
  3. FOX ANA HABER
  4. GENÇLİĞİM EYVAH
  5. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
  6. ESRA EROL'DA
  7. SURVIVOR EKSTRA
  8. ZALİM İSTANBUL
  9. SHOW ANA HABER
  10. ATV ANA HABER

AB REYTİNG SIRALAMASI

  1. SURVIVOR
  2. SEFİRİN KIZI
  3. FOX ANA HABER
  4. SURVIVOR EKSTRA
  5. GENÇLİĞİM EYVAH
  6. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
  7. ZALİM İSTANBUL
  8. SEFİRİN KIZI (ÖZET)
  9. ESRA EROL'DA
  10. ATV ANA HABER

ABC REYTİNG SIRALAMASI

  1. SURVIVOR
  2. SEFİRİN KIZI
  3. FOX ANA HABER
  4. SURVIVOR EKSTRA
  5. GENÇLİĞİM EYVAH 
  6. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
  7. ZALİM İSTANBUL
  8. ESRA EROL'DA
  9. ATV ANA HABER
  10. SEFİRİN KIZI (ÖZET)

Reyting ölçümlerini yapan TİAK, detaylı reyting sonuçlarının açıklanmasına izin vermediği için reyting oranlarını ve ilk 50'de yer alan tüm yapımları açıklayamıyoruz.

23-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler