Oktay Kaynarca'dan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz açıklaması! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Oktay Kaynarca'dan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz açıklaması! Yeni sezon ne zaman başlayacak?
Usta oyuncu Oktay Kaynarca, uzun soluklu dizi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ilgili açıklamalarda bulundu. Kaynarca yeni sezon çekimlerinin başlayacağı tarihi açıkladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri oldu. Başrolde Oktay Kaynarca'nın olduğu dizi ilk günkü ilgiyle izleniyor. Atv'nin en başarılı yapımlarından biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) sezon finali yapmış ve dizinin oyuncuları dinlenmeye çekilmişti. Koronavirüs salgınının yoğun olduğu dönemde de çekimlerine ara vermeden çalışan diziye zaman zaman eleştiriler yapılsa da yapım ekibi tüm önlemleri alarak çekimleri sürdürmüştü. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca da tatilde olan ünlülerden. Basın mensuplarına tatildeyken konuşan Kaynarca, EDHO'nun yeni sezon çekimlerinin başlayacağı tarih hakkında da bilgi verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca Bodrum Bitez'de arkadaşının mekan açılışında görüntülendi. Mekan açılışı sırasında orada bulunan basın mensuplarının sorularını cevaplayan Oktay Kaynarca, yeni sezonda da başarısını sürdürmesi beklenen dizi, EDHO hakkında bilgi verdi. Oktay Kaynarca çekimler bittiktsen sonra Bodrum'a gittiğini ve Mayıs ayından beri Bodrum'da olduğunu söyledi. Muhabirleri koronavirüs salgını sebebiyle dikkatli olmaları konusunda uyaran Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın çekimlerinin başlayacağı tarih hakkında da açıklama yaptı.

EDHO 5 sezon zirvede yer aldı

Hızır Çakırbeyli karakteriyle çok beğenilen usta oyuncu Oktay Kaynarca, dizinin çekimlerinin Ağustos ayı ortalarında başlayacağını söyledi. EDHO takipçilerinin merakla beklediği haberi veren Kaynarca, "Dizinin çekimleri Ağustos ayı ortalarında tekrar başlayacak. İnşaallah bir an önce sevenlerimizle ekran başında tekrar bir araya geleceğiz" ifadelerini kullandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 165 bölüm yayınlanmış ve sezon finali yapmıştı. Türkiye dizi tarihinde ender bulunan uzun soluklu yapımlardan biri olan EDHO 2020 Eylül'ünde 6. Sezonuyla yayınlanmaya devam edecek. Reyting oranlarıyla da zirvede olan EDHO, salı akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından biri. Atv'nin sevilen dizisinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Turgay Tanülkü gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

24-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar