Survivor’da 3 aşamalı dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Cemal Can ile Nisa ilk kez karşılaştı!

Survivor’da 3 aşamalı dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Cemal Can ile Nisa ilk kez karşılaştı!
Survivor 2020’de bu akşam 3 aşamalı dokunulmazlık oyununun sonuncusu vardı. İki kez yapılan dokunulmazlık oyununun 3.sünü kim kazandı? 5 aylık Survivor’da yaşanan ilk nedir?

Tv 8 ekranlarında zorlu yaşam koşullarında yapılan Survivor özellikle bu yıl artan bir ilgiyle takip ediliyor ve reytingleri gün birincisi olarak bitiriyor. Diskalifiye ve sakatlıkların yarışmacıların yakasını hiç bırakmadığı Survivor 2020’de bu akşam 3 aşamalı dokunulmazlık oyununun sonuncusu vardı. İki kez yapılan dokunulmazlık oyununun 3.sünü kim kazandı? Yaklaşık 5 aydır devam eden Survivor’da bir ilk yaşandı ve iki dost Cemal Can ve Nisa ilk kez karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı tarafından sunulan yarışma programında son sekiz aday elenmemek için mücadele ederken 115. Bölümde yaşananlar haberimizde.

Survivor’da 3 aşamalı dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Cemal Can ile Nisa ilk kez karşılaştı!

Her gün yaşanan birbirinden zorlu parkurlarda kıyasıya yarışan yarışmacılar arasındaki çekişmeler en üst seviyeye çıktı. Hafta sonundan yaşanan iki bölümde dokunulmazlık kazanan Cemal Can ve Sercan’ın eleme potasına gönderdiği Evrim ve Nisa ikilisine bu akşam ise bir üçüncü isim daha katıldı.  22 Haziran Pazartesi akşamı Tv8'de yayınlanan Survivor 115. Bölümüne tam anlamıyla Cemal Can damga vurdu.

3 aşamalı dokunulmazlık oyunu

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2020’de finale yaklaşıldıkça heyecan ve sürprizler devam ediyor.  Yarışmanın son haftalarına girilirken çeyrek final karşılaşmaları başladı. Ünlüler ve Gönüllüler şeklinde yapılan yarışların yerini bireysel yarışlar ve dokunulmazlıklar aldı. Yenilenen format gereği bireysel yarışmalarda dokunulmazlıkları kazanan adayların aynı zamanda eleme potasına gönderilecek isimleri belirlemesi yarışmada heyecanı zirveye taşıdı. Son iki bölümde eleme potasına giden isimler belli olmuştu. Bu gece bu isimlere bir isim daha eklendi.

3’te 2 Dokunulmazlık Cemal Can’ın!

Survivor 2020’nin bu akşam yayınlanan 115. Bölümünde üçüncü bir aday eleme potasına gönderildi.  3 aşamalı dokunulmazlık oyununun son aşaması yapıldı. Rakiplerini yene yene finale kalan Nisa ve Cemal Can, finalde kozlarını paylaştı. 1 1 berabere giden oyunu Cemal Can kazanarak 2’ye 1’e getirdi ve ilk dokunulmazlığı kazandığı gibi üçüncüsünü de kazanmış oldu. 2. Dokunulmazlığı ise dün akşam Sercan kazanmıştı.

Sercan’dan intikam adımı!

Sercan adeta intikam alırcasına Nisa’yı eleme potasına götürdü. Sercan’ın eleme potasına gönderdiği Nisa ile aralarında gizli kalmış bütün hesaplar böylece ortaya dökülmüş oldu. Yarışmalar arasında Berkan’la yarışan Nisa kısa süreli sakatlık yaşasa da Berkan’ı yendi ve finalde Cemal Can’ın rakibi oldu. Mücadeleyi 2- 1 cemal can kazanarak haftanın en başarılı yarışmacısı oldu. Yarışma sonunda güzel bir ödül yemeği vardı. Günün birincisi Cemal Can, 3 kişini ismini vererek onların da ödül yemeğinden nasiplenmelerini sağladı. Cemal Can sayesinde Yasin, Nisa ve Berkan birlikte ödül yemeğini yedi.

Survivor’da Eleme Adayları Kimler oldu?

Hafta sonu ve bugün yayınlanan ve son sekiz aday arasında kıran kırana geçen bireysel yarışlar sonunda Cemal Can, Sercan’ı son parkurda yenerek dokunulmazlığı kazandı ve Ada Konseyinde de ilk eleme adayı olarak Evrim’i potaya gönderdi. Dün gece dokunulmazlığı kazanan Sercan tarafından intikam hırsıyla eleme potasına gönderilen Nisa ikinci isim olarak belirlendi. Bugün devam eden bireysel yarışlar sonunda Cemal Can, üçüncü eleme adayı olarak Sercan’ın ismini verdi. Evrim, Nisa ve Sercan üçlüsünden biri SMS yoluyla elenecek.  Ancak konseyde konuşan Acun bu ismi yarın akşam açıklayacaklarını dile getirdi. Canlitv olarak isim açıklanır açıklanmaz takipçilerimize duyuracağız.

22-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar