22 Kasım 2022 Reyting Sonuçları

22 Kasım 2022 Reyting Sonuçları
22 Kasım Salı gününün reyting sonuçları açıklandı. Oldukça iddialı yapımların yer aldığı günde günü Üç Kız kardeş lider tamamladı. İşte sonuçlar!

22 Kasım Salı günü yapım şirketlerinin, yapımcıların, televizyon kanalı yöneticilerinin, oyuncu, sunucu ve hata seyircilerin bile merakla beklediği Salı gününün reytingleri açıklandı. Birbirinden iddialı yapımların rekabet içinde olduğu günde özellikle ikinci sezonunda olan Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi ile Atv ekranlarında yeni başlayan ben Bu Cihana Sığmazam dizisi arasındaki rekabet öne çıkıyor. Bu yapımlara başka ve güçlü yapımlarında eklendiği Salı gününde günün rekabetini Üç Kız Kardeş kazanırken bunu diğer yapımlar izledi. Final yapmasına karar verilen Baba dizisinin de yeni bölümüyle ekrana geldiği Salı gününde alınan sonuçlar kimi yapımı güldürdü kimini ise tehlikenin içine attı. İşte 22 Kasım Salı gününün açıklanan reyting sonuçlarına göre ilk on sıralaması!

22 Kasım Salı Reyting Sıralaması Total Grup

22 Kasım Salı gününün reyting sonuçlarına göre Total grupta alınan sonuçlar yayınlandı ve sonuçları heyecanla bekleyenler aradıkları yapımın sonucunu öğrendi. Günün Total grupta galibi Kanal D ekranlarının sevilen aile ve dram türündeki dizisi Üç Kız Kardeş olurken bu diziyi en büyük rakibi Ben Bu Cihana Sığmazam takip etti. İşte Total Grupta Salı gününün sonuçları.

1-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

2-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

3-      ESRA EROL’DA ATV

4-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

5-      ATV ANA HABER ATV

6-      SELÇUK TEPELİ İLE FOZ ANA HABER FOX TV

7-      MEKSİKA – POLANYA DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

8-      ÜÇ KIZ KARDEŞ (ÖZET) KANAL D

9-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

10-   BEN BU CİHANA SIĞMAZAM (ÖZET) ATV

22 Kasım Salı Reyting Sıralaması AB Grubu

22 Kasım Salı günü televizyon ekranlarında yayınlanan birbirinden güçlü ve iddialı yapımların yer aldığı reyting sıralaması belli oldu. Diziler, kuşak programları ve haber bültenlerinin ağırlıkta olduğu listeye TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Dünya Kupası Karşılaşmaları da girmeye devam ediyor. İşte Salı gününün AB Grubu reyting sıralaması.

1-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

2-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

3-      MEKSİKA – POLANYA DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

4-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

5-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

6-      YÜREK ÇIKMAZI TRT

7-      SELÇUK TEPELİ İLE FOZ ANA HABER FOX TV

8-      ESRA EROL’DA ATV

9-      ATV ANA HABER ATV

10-   ÜÇ KIZ KARDEŞ (ÖZET) KANAL D

22 Kasım Salı Reyting Sıralaması ABC Grup

20+ ABC 1 grubunda reyting sıralaması nasıl şekillendi? Total Grup ev AB Grubunda başarıya ulaşan yapımlar 20 + ABC 1 Grubunda nasıl bir sonuç aldı? AB grubu ile paralellik gösteren bu grubun sıralamasının ilk sıralarında da yine diziler yer aldı. İşte ABC 1 Grubunun reyting sıralaması.

1-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

2-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

3-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

4-      MEKSİKA – POLANYA DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

5-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

6-      SELÇUK TEPELİ İLE FOZ ANA HABER FOX TV

7-      YÜREK ÇIKMAZI TRT

8-      ESRA EROL’DA ATV

9-      ÜÇ KIZ KARDEŞ (ÖZET) KANAL D

10-   HAVA DURUMU KANAL D

23-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar