22 Nisan Cuma 2022 Cuma Reyting Sonuçları

22 Nisan Cuma 2022 Cuma Reyting Sonuçları
22 Nisan 2022 Cuma günü yayınlanan dizi ve programlar reyting listelerinde günü hangi sırada tamamladı? İşte Cuma gününün reyting sonuçları..

22 Nisan Cuma gününün reyting sonuçları açıklandı. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen 22 Nisan Cuma reyting sonuçları belli oldu. Açıklanan reyting sonuçlarına göre dünün reyting birincisi hangi dizi oldu? İşte 22 Nisan Cuma gününün reyting sıralaması...

DÜN EKRANLARDA HANGİ DİZİ VE PROGRAM YAYINLANDI?

Cuma günü Show TV'de Aziz,  Kanal D’de Arka Sokaklar, Atv’de Yanlız Kurt yeni bölümleriyle ekranlara gelen yapımlar arasında yerini aldı. TV8'de ise nefes kesen dokunulmazlık yarışının olduğu Survivor All Star yeni bölümüyle yine izleyiciyi karşısına çıktı. Bu birbirinden iddialı yapımlar arasında hangisi reytinglerde ilk sıraya yerleşti?

22 Nisan Cuma reyting sonuçları, total, ab ve abc1 izleyici grupları olmak üzere sizlerle paylaştık. 

22 NİSAN CUMA REYTİNGLERİ

TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarını ilk 100 ve ayrıntılı olarak paylaşamıyoruz. O nedenle aşağıdaki tablolar üzerinden hangi yapımın hangi sırada yer aldığını ilk 10 sıralama olarak görebilirsiniz.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total izleyici grubunda dün TV8  ekranlarında yayınlanan Survivor All Star en çok izlenen olurken Kanal D ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Arka Sokaklar dizisi ikinci oldu. Listenin devamı ise şöyle oluştu; Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber üçüncü, Esra Erol'da dördüncü, Yalnız Kurt'da beşinci sıraya yerleşti.

AB İLK 10 PROGRAM

AB izleyici grubunda zirvede yer alan yapım yine değişmedi. Survivor All Star, AB’nin en çok izleneni oldu. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber ikinci, TRT 1 ekranlarının en yeni dizisi Kasaba Doktoru üçüncü sırada yer alırken Aziz dördüncü oldu.

ABC1 İLK 10

22 Nisan Cuma reyting sonuçlarına göre ABC1’de de AB grubuna yakın sonuçlar oluşsa da en çok izlenen yapım yine Survivor All Star oldu. Yeni bölümleriyle ekranlara gelen yapımlar ise listede şöyle yerini aldı.

23-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar