Kanal D’nin yeni Dizisi Seversin Sete Çıktı ve İlk Kareler Geldi

Kanal D’nin yeni Dizisi Seversin Sete Çıktı ve İlk Kareler Geldi
Yaz dizilerinden biri daha sete çıkarak çekimlere başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak Seversin dizisinden ilk kareler geldi.

Yaz sezonu dizileri bir bir sete çıkmaya başladı. Bu sezon pek çok dizi seyirciyle buluşurken ağırlıklı olarak dizilerin içeriği ve hikayeleri yine yaz sezonuna uygun olarak romantik komedi türünde belirlendi. Daha fresh bir içerik üretmeye çalışan yapım şirketleri seyirciyi ve özellikle de genç seyirciyi aşk ve komediyle çekmeye çalışacaklar. Kanal D İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan Seversin dizisi de romantik komedi türünde hazırlanan dizilerden biri. Dizide iki gencin birbirine aşkı ve bu aşkın etrafında gelişen olaylar ekrana taşınacak. Oldukça güçlü ve genç ağırlıklı kurulan oyuncu kadrosunda da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Seversin dizisi geçtiğimiz günlerde hazırlıklarını tamamlayarak sete çıkmıştı. Şimdi de diziden ilk kareler gelmeye başladı.

Aşk Başrolde

Kanal D tarafından hazırlanan ve yaz sezonunda ekrana gelecek romantik komedi dizisi Seversin dizisinin çekimleri başladı. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu dizi Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınıyor. Dizide genç kızların peşinde koştuğu romantik ve elde edilmesi zor prens oyuncu Tolga ile güzel ve alımlı bir genç kız olan Asya’nın aşkları hikaye ediliyor. Dizi tamamen aşk üzerine kurgulanırken dizinin oyuncuları da birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Başrollerinde İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün yer aldığı dizinin diğer oyuncularını ise Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray şahin, Hazal benli, Atakan yılmaz ve Ceren Yıldırım yer alıyor.

Mayıs Sonunda Yayında

Kanal D yapım ekibi tarafından hazırlanan ve yaz sezonunda kanalın en iddialı yapımlarından biri olacak olan Seversin dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Çekimleri başlayan ve iddialı bir kadro kuran Seversin dizisi şimdiden seyirci tarafından merak edilmeye başlandı. Özellikle genç kitle İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün performansını ve hikayesini sabırsızlıkla beklemeye başladı. Dizinin çekimleri İstanbul’un Beykoz, Beşiktaş, Sarıyer ve Galata gibi semtlerinde devam ederken dizinin ilk tanıtımının da önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor. Dizinin yayın tarihi ise kesin olmamakla birlikte Mayıs sonu ya da en geç Haziran ayı başı gibi düşünülüyor.

23-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar