Aziz Dizisinin Dilruba’sı Damla Sönmez Diziden Ayrıldı Mı?

Aziz Dizisinin Dilruba’sı Damla Sönmez Diziden Ayrıldı Mı?
Show TV ekranlarının başrollerinde Murat Yıldırım’ın oynadığı sevilen dizisi ‘Aziz’in Dilruba’sı Damla Sönmez diziden ayrılıyor mu? Neden ayrılıyor? Öldü mü?

Show TV’nin sevilen yapımlarından Aziz dizisinden kötü haber geldi. Dizinin başrol oyuncusu diziden ayrılıyor mu? Yapımı O3 Medya imzalı, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün yönettiği ilk bölümü 5 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan aksiyon ve dram türündeki Show TV dizisidir. Eda Tezcan’ın senaryosunu yazdığı dizide Zeynep Günay Tan ise proje danışmanlığını üstleniyor. Bestecisi ise, Cem Tuncer ve Ercüment Orkut’tur. Aziz dizisinin başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas paylaşıyor. Aziz dizisin de Dilruba karakterine hayat veren Damla Sönmez’in diziden ayrılacağı haberleri gündeme damga vurdu. Aziz Dilruba’ya ne oldu? Aziz dizisinin Dilruba’sı Damla Sönmez diziden ayrıldı mı? Neden ayrıldı? İşte merak edilenler…

 

Aziz Dizisinin Dilruba’sı Diziden Ayrılacak mı?

Show TV’nin Cuma akşamları ekranlara gelen dizisi Aziz’den sevenlerini üzecek kötü bir haber geldi. Aziz dizisinin başrol oyuncularından olan Dilruba karakterini canlandıran Damla Sönmez diziye veda mı ediyor?  Merak ediliyor.  

 

Aziz dizisinin oyuncu kadrosunda, Murat Yıldırım (Aziz payidar),  Simay Barlas (Efnan Payidar), Damla Sönmez (Dilruba Payidar), Ahmet Mümtaz Taylan (Galip Payidar), Fırat Tanış (Delege Pierre Martin), Güven Murat Akpınar (Adem Payidar), Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan ve İmren Şengel gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

 

Aziz dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Aziz dizisinin başrol oyuncularından Damla Sönmez Aziz ekibine veda ediyor. 

 

Aziz Dilruba’ya Ne Oldu? Aziz Dilruba Öldü Mü?

Necati Şahin’in Proje tasarımını yaptığı dizide bomba bir ayrılık yaşanacak.  Damla Sönmez, ekibe veda edecek. Ödüllü oyuncunun 25. bölüm itibariyle ekipten ayrılacağı öğrenildi.

Dilruba karakterini canlandıran güzel oyuncu Aziz dizisinden ayrılacağı Birsen Altuntaş tarafından duyuruldu fakat dizinin 25. Bölümünde neler yaşanacak şimdiden bilinemiyor. Dilruba ölüyor mu? Henüz bilinmeyen bu ayrılık şeklinin ne olacağı izleyiciyi meraklandırdı. Aziz dizisinde 25. Bölümde ölerek diziden ayrılacağı düşünülüyor.

Aziz Dizisinin Dilruba’sı Damla Sönmez Diziden Neden Ayrıldı?

Damla Sönmez, 2009 yılında Bornova Bornova adlı filmde sergilediği performansla, Uluslararası Antalya Film Festivali’nde ‘En iyi yardımcı kadın oyuncu’ ve Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde ‘Ümit veren genç yetenek’ ödülüne layık görülmüştü.

 

Başarılı oyuncu şimdi de Show TV de yayınlanan Aziz dizisinde ‘Dilruba’ karakteri ile ekranlara geliyor. Diziden ayılacağı öğrenilen oyuncunun neden ayrılacağı merak ediliyor.

 

Sosyal medyada dolaşan kulislere göre Damla Sönmez’in yurt dışında yeni bir projesi olduğu konuşuluyor. Güzel oyuncu 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak Disney Plus’la da anlaşabilir.

 

Aziz Dizisinin Dilruba’sı Damla Sönmez Diziden Ne Zaman Ayrılacak?

Aziz dizisi 22 Nisan Cuma akşamı yayınlanan 22. Bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin devam etmesini sağlayacak izleyici kitlesine sahip olması sebebiyle dizi devam ediyor. Fakat reytingleri düşük gelen dizi için sezon sonunda final kararı alındı.


İlk sezonu olan Aziz dizisinin sezon sonunda final yapacağı dizinin yönetimi tarafından duyurulmuştu. Sezon finaline az kalan dizinin başrol oyuncusu Dilruba karakterine hayat veren Damla Sönmez 25. bölümde diziye veda edecek. Gazeteci Birsen Altuntaş haberinde duyurdu; Damla Sönmez Aziz dizisinde 3 hafta daha yer alacak ve 13 Mayıs Cuma akşamı ekranlara gelecek 25. Bölüm ile diziye veda edecek.

23-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar