22 Nisan Pazartesi reyting sonuçları!

22 Nisan Pazartesi reyting sonuçları!
22 Nisan pazartesi televizyon ekranlarında Çukur, Söz, Zalim İstanbul, Yasak Elma dizileri var. Peki reyting sıralaması nasıl? İşte ayrıntılar...

22 Nisan 2019 Pazartesi günü reyting sonuçları açıklandı. Pazartesi günü reyting sıralaması kısa süre önce belli oldu.  Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul her yeni bölümle birlikte yeni izleyici kazanmaya devam ediyor. Star Tv’nin Söz dizisi, Show Tv’nin Çukur’u ve Fox Tv’nin Yasak Elma dizisinin reyting mücadelesi bakalım ne oldu? Evet, işte canli tv izleyicilerine 22 Nisan Pazartesi reyting sonuçları.

22 Nisan Pazartesi en çok izlenen dizi Çukur oldu!

Çukur, Show Tv’nin gözde dizisi. Bilhassa genç izleyicilerin beğenerek izlediği dizi final bölümüne yaklaştıkça merak olgusunu üst seviyeye çıkarmış durumda. Dizi bu hafta da total izleyicide 8,93 reyting ve 19,56 izlenme payı ile zirvede yer aldı. 2. Sırada Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’in yer alması da oldukça ilginç. Fox Ana Haber’in AB grubunda 7,77 reytingle birinci olduğu görülüyor. Çukur ise AB grubunda 7,5 reytingle ikinci sırada. Görünen o ki Çukur izleyicisi kemikleşmiş durumda ve dizisini 9’lu reytinglerde tutmayı başaracak.

Söz reytinglerde düşüş yaşıyor!

Star Tv’nin askeri aksiyon dizisi Söz bu hafta biraz reyting kaybetmiş. Askeri macera severlerin vazgeçilmez dizilerinden olan Söz bir zamanlar reytinglerde Çukur’u geçmeyi bile başarıyordu. Söz 22 Nisan pazartesi genel izleyicide 7,67 reyting alırken 16,55 share ile de 3. Sırada yer aldı. Söz’ün AB grubu reytingi ise daha düşük. Dizinin bu kategoride Zalim İstanbul’a geçilmiş olması da öngörülemeyecek bir durum olarak görülüyor. Söz, AB gurubunda 5,08 reytingle 4. Sırada yer aldı.

Zalim İstanbul gümbür gümbür geliyor!

Atv’nin yeni dizisi Zalim İstanbul bu sene zirveyi yakalamasa da gelecek sezon zirvenin adaylarından. Zalim İstanbul genel izleyicide 6,63 reytingle 4. Sırada kendine yer buldu. Dizi AB grubunda ise 5,58 reytingle 3. Sırada yer aldı.

Fox Tv’nin Yasak Elma dizisinin reytingleri nasıl?

Yaz sezonunda başlayan dizilerde bu sendrom hep yaşanır. Sezon sonuna doğru hikayede gidilecek yollar kalmadığı için seyirci kaybedilir. Ender hikayesi üzerinden reyting almaya çalışan Yasak Elma’da Emir’in Kaya’nın çocuğu hikayesini seyirci kabul etmeyince hızlıca kayıp çocuk hikayesine dönüldü. Yasak Elma genel izleyicide 5,11 reytingle 6. Sırada yer alırken AB grubunda ise 4,8 ile 5. Sırada yer aldı.

23-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler