Mehmet Ali Erbil'in kızı tv100'e transfer oldu

Mehmet Ali Erbil'in kızı tv100'e transfer oldu
Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasemin Erbil, yeni açılacak tv100 kanalına transfer oldu. Kanalın magazin programını Yasemin Erbil sunacak.

Tv100 kanalının yayına girmesi için geri sayım sürerken kanala önemli bir isim dahil oldu. Türkiye'nin en ünlü şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasemin Erbil, magazin haberlerini sunmak üzere kanala transfer edildi.

Bağımsız medya mottosuyla yayın hayatına başlayacağı gün beklenen Genel Yayın Yönetmenliği Alican Değer tarafından yapılacak olan tv100 dizisi yeni bir magazin programını duyurdu. Bahsi geçen magazin programını sunacak isim iki ünlü simanın kızı. Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çiftinin kızları Yasemin Erbil magazin programında sunuculuk yapacak.

Anne ve babasının izinden gidiyor

Mehmet Ali Erbil, oyunculuğunun yanı sıra eğlence programları denince akla gelen ilk isimlerden birisi. Özellike Çarkıfelek programındaki sunuculuğuyla akıllarda yer edindi. Nergis Kumbasar'da oldukça tanınmış bir oyuncu. Ayrıca gündüz kuşağı programları da sunmakta. Son olarak Star TV'de yayınlanan ve yayın hayatı noktalanan Nergis Zamanı programının sunuculuğunu yapmıştı. Görünen o ki çiftin kızları meşaleyi anne ve babasının elinden alacak.

Son dönemde oyunculuk eğitimi almakta olan Yasemin Erbil, tv100 kanalıyla birlikte magazin dünyasına adım attı. Kanalın magazin haberlerini sunmasının yanı sıra ünlülerle özel röportajlar da gerçekleştirecek. 22 yaşındaki Yasemin Erbil'in en yakın sürede magazin programının çekimlerine başlayacak.

Magazin programı her hafta sonu ekranlarda olacak

Sunuculuğu Yasemin Erbil tarafından yapılacak ve tv100 ekranlarından yayınlanacak olan magazin programının hangi günlerde yayınlanacağı da belli oldu. Medya ile paylaşılan bilgilere göre magazin programı her hafta sonu tv100 ekranında olacak. Magazin programı, Tv100 kanalının Magazin Servisi Müdürü Mustafa Doğan tarafından hazırlanıyor. Henüz magazin programının adı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Okan Bayülgen'de tv100 kanalında ekranlara dönecek

Türkiye'nin en iyi iki talk showcusundan birisi olan Okay Bayülgen'de tv100 kanalında olacak. Ünlü sunucu resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Yeni, bağımsız bir medya girişimi. Heyecanını yitirmiş televizyonculuğumuza soluk aldıracak bir kanal. tv100. Tanıtım şarkısını Bedük yazdı. Ben çekip montajlıyorum. Tanınan yüzler, yeni yüzler. İyi hissettirecek, iyi olacak. Tanıtımın ucundan biraz sunuyorum." ifadeleriyle yenide ekranlarda olacağını herkese duyurdu.

22-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler