22 Temmuz 2019 Reyting Sonuçları Belli Oldu

22 Temmuz 2019 Reyting Sonuçları Belli Oldu
22 Temmuz 2019 reyting sonuçları belli oldu. Canevim, The Taste Türkiye ve Tozkoparan'ın yeni bölümleriyle ekrana geldiği günde en çok izlenen yapım hangisi oldu?

22 Temmuz 2019 reyting sonuçları elimize ulaştı. Canevim, Çarkıfelek, The Taste Türkiye ve Tozkoparan yapımlarının yeni bölümleriyle yayınlandığı Pazartesi gününde TOTAL ve AB'de en çok izlenen yapım 'Fox Ana Haber' oldu.

TOTAL kategorisinde ilk beş şu şekilde sıralandı; Atv'nin sevilen yaz dizisi Canevim ikinci sıraya yerleşirken, üçüncü sırada Kanal D ekranında yayınlanan Çarkıfelek programı yer aldı. Başrollerini Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın paylaştığı Star TV ekranında yayınlanan Avanak Apti filmi dördüncü, bilim kurgu sevenlerin yakından ilgilendiği John Carter filmi ise beşinci sırada günü tamamlayan yapım oldu.

AB'de kategorisinde zirvenin sahibi yerini korurken ikinci sırada Show tv ekranında izleyiciyle buluşan John Carter filmi yer aldı. Şahan Gökbakar'ın yapımcılığını, senaristliğini ve başrolünü üstlendiği Osman Pazarlama filmi ise üçüncü sırada yer alan yapım oldu. Atv'nin Canevim dizisi ise haftayı kayıplarla kapattı. Geçtiğimiz hafta TOTAL kategorisinde birinci AB kategorisinde ikinci sırada yer alan dizi bu hafta TOTAL'de ikinci, AB'de ise dördüncü sırada günü tamamladı. Listenin beşinci sırasında ise yine tv8'de yayınlanan Dönerse Senin filmi yer aldı.

TOTAL İLK 10 SIRALAMASI

SIRA BAŞLIK KANAL ADI
1 FOX ANA HABER FOX
2 CANEVIM ATV
3 CARKIFELEK KANAL D
4 AVANAK APTI (T.S) STAR TV
5 JOHN CARTER (Y.S) SHOW TV
6 SHOW ANA HABER SHOW TV
7 AVANAK APTI (T.S) (TKR) STAR TV
8 HABER ONU SHOW TV
9 TATLI BELA (TKR) KANAL 7
10 DONERSE SENINDIR (T.S) (TKR) TV8

AB İLK 10 SIRALAMASI

SIRA BAŞLIK KANAL ADI
1 FOX ANA HABER FOX
2 JOHN CARTER (Y.S) SHOW TV
3 OSMAN PAZARLAMA (T.S) TV8
4 CANEVIM ATV
5 DONERSE SENINDIR (T.S) (TKR) TV8
6 AVANAK APTI (T.S) STAR TV
7 CARKIFELEK KANAL D
8 THE TASTE TURKIYE FOX
9 SHOW ANA HABER SHOW TV
10 ATV ANA HABER ATV

Duyuru: Reyting ölçümlemesi yapan TNS tarafından alınan karar doğrultusunda reyting listesinin tamamını yayınlamak yasaklandığı için listelerin sadece belirli kısımlarını sizlerle paylaşabiliyoruz! 

23-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar