Afili Aşk Hasan Denizyaran kimdir?

Afili Aşk Hasan Denizyaran kimdir?
Kanal D'nin yaz dizilerinden Afili Aşk'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Hasan Denizyaran bundan böyle Afili Aşk dizisinde rol alacak. Hasan Denizyaran kimdir?

Kanal D ekranlarının yaz aylarındaki dikkat çeken dizisi Afili Aşk'a yeni bir isim dahil oldu. Hasan Denizyaran, bundan böyle Afili Aşk dizisinde rol alacak. Peki Hasan Denizyaran kimdir? Özellikle 4N1K ile birlikte tanınmaya başlayan Hasan Denizyaran, Kanal D'den ekrana gelen Afili Aşk dizisinin 7. bölüm fragmanında görünen Hasan Denizyaran'ın hayatı ve kariyerinden kesitler.

Afili Aşk Hasan Denizyaran kimdir?

hasan denizyaran ile ilgili görsel sonucu

Hasan Denizyaran, 24 Temmuz 1993 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Özel Fatih Koleji'nden mezun olmasının ardından Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk bölümünde okumaya başladı ve mezun oldu. Üniversiteden sonra modellik yapan Hasan Denizyaran'ın rol aldığı ilk dizisi 2014 yılında ekrana gelen Sungurlar oldu. Daha sonra 2016 yılında FOX TV'nin Hayat Sevince Güzel dizisinde rol almaya başladı. Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Öykü Çelik, Lemi Filozof, Anıl Çelik ve Hakan Meriçliler'in rol aldığı dizide Erkan Yıldız karakterini canlandırdı. 2017 yılında Kanal 7'den ekrana gelen Elif dizisinde Akın karakterini canlandırdı. 2017 yılında vizyona giren Gözde Mutluer, Buse Narcı, Burak Yörük, Sina Özer, Cemrehan Karakaş'ın rol aldığı 4N1K filminde rol aldı. Filmde Ali Tekelioğlu karakterine hayat veren Hasan Denizyaran, dikkatleri üzerine çekti. Ve son olarak 2019 yılında vizyona giren Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Serenay Aktaş, Bengi İdil Uras ve Ümit Erdim'in rol aldığı Kim Daha Mutlu? filminde rol aldı. 

Afili Aşk dizisinin konusu ne?

Ayşe’nin biri hayırsız diğeri de çıkarcı ve kabadayı iki abisi vardır. Abilerinin istemediği bir adam ile evlendirmek istedikleri Ayşe sevgilisi Berk ile evlenmek ister ama Berk’te Ayşe’nin abilerinden ve evlilikten korkar ve mahalleyi terk ederek kaybolur. Ayşe işçi olarak çalıştığı fabrika sahibinin de isteği ile bir oyuna kalkışır ve patronun oğlu ile zorla evlenir. Patronun oğlu Kerem ise babası tarafından hiç bir zaman takdir edilmese de tekstil fabrikası sahibi Yiğit’er ailesinin zengin ve yakışıklı oğludur. Ayşe Yılmaz’ın etrafındakilerden sürekli darbeler yemesi ve bunun neticesinde daha güçlü bir kadın olmasına şahit olacağız. Kerem ile evlenen Ayşe Yılmaz’ın hayatı biraz daha renklenecektir.

24-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar