Şampiyon Suna (Yıldız Çağrı Atiksoy) kimdir?

Şampiyon Suna (Yıldız Çağrı Atiksoy) kimdir?
Şampiyon dizisinin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman'ın kadın partneri belli oldu. Şampiyon dizisi Suna (Yıldız Çağrı Atiksoy) kimdir?

Yayın hayatına girmeye hazırlanan Şampiyon dizisinin erkek başrolü Tolgahan Sayışman'ın partneri belli oldu. Kadrosu ve kousu merak edilen dizinin kadın başrol oyuncusu kim? Şampiyon dizisinde Suna karakterini canlandıracak olan Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir? Şampiyon dizisi Suna'nın gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar..

Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman'ın rol alacağı Şampiyon dizisi TRT 1 ekranlarında yerini almaya hazırlanıyor. Yayın hayatına başlamadan adından sıkça söz ettiren dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Reytingleri alt üst etmesi beklenen dizinin kadın başrol oyuncusu kimdir? Şampiyon dizisinin başrolü olan Suna karakterini canlandıracak olan isim belli oldu. Tolgahan Sayışman'a eşlik edecek olan kadın partner Yıldız Çağrı Atiksoy seçildi. Büyük umutlarla ekranlara gelecek olan dizinin kadrosunda birbirinden önemli ve değerli isimler yer almakta. Bunların başında Tolgayan Sayışan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Ümit Erdim gibi isimlerde rol alacak. Güzelliği ile gözleri üzerine çeken oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'un kadın başrolü canlandırması hayranlarını son derece heyecanlandırdı. Eylül ayından yani yeni sezon da ekranlar da olması beklenen dizinin reyting sıralamalarında önemli sıralara yerleşmesi bekleniyor. Peki Şampiyon Suna (Yıldız Çağrı Atiksoy) kimdir?

Şampiyon Suna (Yıldız Çağrı Atiksoy) kimdir?

TRT 1'in yeni dizisi Şampiyon'da Tolgahan Sayışman'a güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy eşlik edecek. 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Oyunculuk eğitimini ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden almıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimini  alan Yıldız Çağrı Atiksoy, Aşk Oyunu, Yağmurdan Sonra, Ah İstanbul, Yersiz Yurtsuz, Gazi, Kayıp Prenses, Bahar Dalları, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Görüş Günü Kadınları, Yedi Güzel Adam ve Evli ve Öfkeli gibi yayınlandıkları dönem de başarılı reytingler elde eden yapımlarda rol almıştır. Yıldız Çağrı Atiksoy, 2001 yılında Hey Girl dergisinin kapak kızı yarışmasında yüz güzeli seçilmiştir. 

Şampiyon Dizisi’nin Konusu Ne?

Eylül’de TRT ‘de ekranlara gelmesi planlanan ve hazırlıklarında sona gelinen şampiyon dizisi Kafkas lakaplı gelecek vadeden bir boksörün yaşadığı talihsiz bir olayı ve ardından yaşananları konu edinmektedir. Dizi de Kafkas’ı Tolgahan Sayışman canlandırırken Kafkas’ın küçük oğlu rolünde ise Emir Özyakışır oynayacaktır.

 

22-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar