23 Aralık Cuma 2022 Reyting Sonuçları

23 Aralık Cuma 2022 Reyting Sonuçları
Star TV ’nin ilgiyle izlenen dizisi “Yalı Çapkını” her üç grupta da zirvede yer alarak büyük bir başarıya imza attı. Yine başarılı dizinin özeti de her üç grupta da 3. oldu

Totalde ilk 10 da hangi diziler, hangi gündüz kuşağı programları ve hangi ana haber bültenleri yer alıyor? Her üç grupta da zirveyi alan yapım hangisi ? Hangi dizilerin özetleri ilk 10’a girdi? Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi ilk 10’a girebildi mi?

Diziler Arası Rekabet Kızışıyor

Star TV ’nin ilgiyle izlenen dizisi “Yalı Çapkını” her üç grupta da zirvede yer alarak büyük bir başarıya imza attı. Yine başarılı dizinin özeti de her üç grupta da 3. oldu. Show TV ‘nin başarılı dizisi “Kızılcık Şerbeti” AB grubunda 2., totalde 6. ve 20+ABC grubunda 7. oldu. Kızılcık Şerbeti dizisinin özeti de totalde 9. , AB grubundaysa 10 oldu. Fox TV ‘nin İyilik dizisi 20+ABC grubunda 9. olarak kendine ye buldu. TRT1 ‘in tarihi dizisi Barbaros Hayreddin Sultanın Ferman AB grubunda 8. olarak ilk 10 listesine girdi.

Ana Haber Bültenleri Arasında Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber Zirvede

Totalde Yalı Çapkını dizisinin hemen ardından 2. olan Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber hem AB grubunda hem de 20+ABC grubunda dördüncü olarak ilk 10 ‘da listenin üst sıralarında yer aldı. ATV Ana Haber 20+ABC grubunda 6., total ve AB gruplarındaysa 7. olarak listede kendine yer buldu. Show Ana Haber 20+ABC grubunda 8. olurken 20+ABC grubunda 11. sırada yer bulabildi. Kanal D Ana Haber ise hem totalde hem 20+ABC grubunda 10. sırada yer alarak ilk 10’a imzasını atan bir başka ana haber bülteni oldu.

Gündüz Kuşağının İki Efsanesi ;Esra Erol’da ve Müge Anlı İle Tatlı Sert

Gündüz kuşağına demir atan Müge Anlı İle Tatlı Sert ve Esra Erol’da programları ilk 10’da kendilerine yer bulmayı başardılar. Esra Erol ‘da 20+ABC grubunda hemen Yalı Çapkını dzisinin ardından 2. sırada yer bulurken totalde 4., AB grubundaysa 5. oldu. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı da total ve 20+ABC grubunda 5.liğe imza atarken AB grubunda 6. oldu. Totalde 8. olan Masterchef Türkiye AB grubunda 9. olarak kendine yer buldu.

Total 'de İlk 10

AB Grubunda İlk 10

20+ABC Grubunda İlk 10

24-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar