Gönül Dağı 79. bölüm izle

Gönül Dağı 79. bölüm izle
Gönül Dağı 79. bölüm izle; TRT 1 ekranlarının sevilen dizi Gönül Dağı bu akşam 79. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin 79. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Gönül Dağı 79. bölüm izle; Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Yavuz sepetçi, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Ulviye Karaca ve Ali Düşenkalkar’ın rol aldığı Gönül Dağı üçüncü sezonunda da seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Köprü Film tarafından hazırlanan ve Anadolu’da Bir Bozkır Hikayesi sloganıyla yayın hayatına devam eden dizi Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı unvanını da elinde bulunduruyor. Bir kasabada yaşanan olayların ve gelişmelerin üç amcaoğlunun gözünden anlatıldığı hikayelerle seyirciyi kendisine bağlayan dizi aynı zamanda TRT 1’in de başarılı yapımları arasında yer alıyor. Dizinin Dünya Kupası karşılaşmalarının ardından yeni bölümleri geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlamıştı. Gönül Dağı bu akşam 79. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Köprü Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve bu sezon üçüncü sezonuyla ekranlara gelen başarılı ve reytingi yüksek dizi Gönül Dağı seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde üç amcaoğlu sıcak suyu kasabaya getirmek için mücadele ederken öbür taraftan da Asuman, Zahide ve Cemile’ye karşı en iyi nişan organizasyonu için mücadele etmektedirler. Kasabaya gelen ünlü türkücü Mahmut Tuncer ise bir anda ortadan kaybolur. Bu arada Selami yeni bir iş için yeniden çalışmaya başlar ancak eşi Keriman bu işte de batmaması konusunda Selami’yi uyarır.

Gönül Dağı 79. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı bu akşam 79. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde, üç amcaoğlu sıcak su projesi için kasabalıya ulaşmaya ve onları ikna ederek kalorifer sistemi kurmaya çalışmaktadırlar. Ayrıca üç amcaoğluna dedelerinden kalan araba sayesinde işlerine yeniden motive olurlar ve yakın zamanda gerçekleşecek yarışmaya katılmaya karar verirler. Selma Öğretmen Divane’yi kulübesinde hasta olarak bulur, Divanenin durumu oldukça sıkıntılıdır ve Selma Öğretmen ona yardım etmeye çalışır. Selami ise yeni baştan girdiği eski soba işinde de başarısız olur ve bir kez daha batar. Bunun üzerine Keriman Selami’yi evden kovar. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da 79. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

24-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar