23 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları!

23 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları!
23 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları açıklandı, Medya savaşlarında reyting sıralamasında 23 Ekim Cuma günü zirvede hangi yapım yer aldı? Detaylar haberimizde!

23 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları! Kırmızı Oda, Arka sokaklar, Hercai, Payitaht Abdülhamid, Ramo, Babil, Çocukluk, gibi hafta ortlamasında en fazla dizi sayısına sahip Cuma gününde yapımlar arasındaki rekabette sonuç ne oldu? Hangi yapım üst sıralara adını yazdırırken hangi yapım reyting kurbanı oldu? Sorularınızın cevanı Total ve AB sıralama listesi ile birlikte haberimizin devamında!

İŞTE TOTAL'DE İLK 10 PROGRAM  

 

Total'de ilk sırada  Arka Sokaklar dizisi, ikinci sırada ise Kırmızı Oda dizisi, üçüncü sırada ise Arka Sokaklar dizisinin özet bölümü yer aldı.

Geçtiğimiz hafta Kırmızı oda zirvede yer alırken, Arka sokaklar ikinci sırada, Çocukluk dizisi ise üçüncü sırada yer almıştı. Çocukluk dizisi bu hafta yedinci sıralara kadar gerileyerek büyük bir düşüş yaşası. Sevilen ve kendi kitlesini oluşturan Ramo ise bir basamak gerileyerek dördüncü sıradan beşinci sıraya düştü.

AB'de ise birinci sırada Kırmızı Oda, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, üçüncü sırada Fox TV'de yayınlanan Çocukluk dizisi yer aldı

1 ARKA SOKAKLAR KANAL D
2 KIRMIZI ODA TV8
3 ARKA SOKAKLAR (OZET) KANAL D
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 RAMO SHOW TV
6 HERCAI ATV
7 COCUKLUK FOX
8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
9 ESRA EROL'DA ATV
10 HAVA DURUMU KANAL D

 
İŞTE AB'DE İLK 10 PROGRAM

1 KIRMIZI ODA TV8
2 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
3 COCUKLUK FOX
4 BABIL STAR TV
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
6 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1
7 RAMO SHOW TV
8 COCUKLUK (OZET) FOX
9 ARKA SOKAKLAR KANAL D
10 ARKA SOKAKLAR (OZET) KANAL D
24-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar