23 Haziran Salı 2020 Reyting Sonuçları

23 Haziran Salı 2020 Reyting Sonuçları
23 Haziran Salı akşamının reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve ABC reyting gruplarında ilk 10 sıra. Dün akşamın en çok izlenen yapımları.

23 Haziran Perşembe tarihine ait reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC gruplarında reyting sıralaması nasıl oluştu? Reytinglerde ilk 10 sıra hangi yapımlardan oluştu? Survivor başta olmak üzere pek çok yapımın elde ettiği reyting sonuçları meraklı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dün akşam oluşan reyting sıralamasını canlitv.com takipçileriyle paylaşıyoruz.

23 HAZİRAN SALI 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Survivor, büyük bir hayran kitlesi tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Sevilen yarışma programı dün de TV8 ekranlarındaydı. Büyük heyecanın yaşandığı bölümde Evrim adaya veda etti ve herkes büyük bir heyecanla o anları takip etti. ATV'nin uzun yıllardır ekrana gelen genel kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster, dün akşam Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana geldi. Pandemi nedeniyle seyirci olmadan çekilen bölümde yarışmacılar zorlu soruları cevaplamaya çalıştı. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Çarkıfelek de dün akşam ekrana gelen yarışma programlarından biriydi. Ünlü isimler kendilerine sorulan kelimeleri bilmeye çalıştı. Show TV ekranlarının sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show yine ekranlardaydı. FOX TV, Sivri Akıllılar ve A.R.O.G filmlerini ekrana getirirken Star TV'de Katma Değer Şaban ve Dondurmam Gaymak filmleri vardı. Kanal D ise Çarkıfelek'ten hemen sonra Hekimoğlu dizisinin tekrar bölümünü ekrana getirdi. Tüm bu yapımların izleyiciyle buluştuğu 23 Haziran Salı akşamında reyting sıralaması nasıl oluştu? En çok izlenen yapım hangisi oldu? Reyting sıralamasında ilk 10 sıra nasıl oluştu? İşte 23 Haziran Salı 2020 reyting sonuçları sizlerle.

Her bölümüyle milyonlarca izleyicinin karşısına çıkan Survivor, 23 Haziran gününün reytinglerde kazananı oldu. TV8'in ekrana getirdiği ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programı dün akşam Total, AB ve ABC gruplarında ilk sırada yer aldı. AB ve ABC gruplarında ikinci sıranın sahibi Fox Ana Haber olurken, Total grubunda Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ikinci sırada yer aldı. Total grubunda Fox Ana Haber, AB grubunda Güldür Güldür Show, ABC grubunda Survivor Ekstra 3. sırada yer aldı. Dün akşamın reyting ölçümlerine göre reytinglerde ilk 10 sırada yer alan tüm yapımlar hemen aşağıda yer alıyor.

TOTAL REYTİNG SIRALAMASI

  1. SURVIVOR
  2. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
  3. FOX ANA HABER
  4. ESRA EROL'DA
  5. SURVIVOR EKSTRA
  6. ATV ANA HABER
  7. SHOW ANA HABER
  8. GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW
  9. KİM MİLYONER OLMAK İSTER
  10. KANAL D ANA HABER

AB REYTİNG SIRALAMASI

  1. SURVIVOR
  2. FOX ANA HABER
  3. GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW
  4. SURVIVOR EKSTRA
  5. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
  6. CAN DOSTLAR
  7. ATV ANA HABER
  8. KİM MİLYONER OLMAK İSTER
  9. SURVIVOR ÖZET
  10. SİVRİ AKILLILAR

ABC REYTİNG SIRALAMASI

  1. SURVIVOR
  2. FOX ANA HABER
  3. SURVIVOR EKSTRA
  4. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
  5. GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW
  6. ESRA EROL'DA
  7. ATV ANA HABER
  8. SHOW ANA HABER
  9. KİM MİLYONER OLMAK İSTER
  10. SURVIVOR ÖZET
24-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler