23 Mart 2021 Salı reyting sonuçları

23 Mart 2021 Salı reyting sonuçları
23 Mart 2021 Salı reyting sonuçları belli oldu. Masumlar Apartmanı, EDHO, Baraj ve Hekimoğlu dizilerinin ekrana geldiği Salı günü en çok izlenen yapım hangisi oldu?

Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından günlük ölçümlenen reyting sonuçları belli oldu.

Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Baraj, Hekimoğlu ve Survivor gibi birbirinden iddialı yapımların ekrana geldiği 23 Mart 2021 Salı reyting sonuçları hangi yapımın liderliğiyle oluştu? Total ve AB kategorilerinde günün birincisi ve ilk 10'da yer alamayan yapımlar hangisi oldu?

23 MART SALI REYTİNG SONUÇLARI

Dün total izleyicisinin tercihi atv ekranında izleyiciyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisi oldu. TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı ise ikinci sırada yer alarak zirveye en yakın yapım oldu. Listenin devamında atv'de yayınlanan Esra Erol'da üçüncü, yine atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert dördüncü sırada günü tamamlarken, Fox Ana Haber beşinci sırada günü tamamlayan yapım oldu. Fox TV'nin prime time dizisi Baraj günü yedinci sırada tamamlarken, Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu dizisi bu hafta da total'de ilk 10'a girmeyi başaramadı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
2 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
3 ESRA EROL'DA ATV
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
6 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
7 BARAJ FOX
8 SURVIVOR TV8
9 ATV ANA HABER ATV
10 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1

AB reytinglerinde ise zirvenin adı değişti. TRT dizisi Masumlar Apartmanı günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu. EDHO ikinci sırada günün tamamlarken, Selçuk Tepeli'nin sunumuyla yayınlanan Fox Ana Haber günü üçünücü sırada tamamlayan yapım oldu. Total'de ilk 10'da kendine yer bulamayan Hekimoğlu dizisi AB'de altıncı sırada yer alırken, Baraj dizisi günü onuncu sırada tamamlayan yapım oldu.

Atv'nin gündüz kuşağı programları Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol'da programları iki kategoride de ilk 10'da yer almayı başardı.

AB İLK 10 PROGRAM

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
5 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
6 HEKIMOGLU KANAL D
7 ESRA EROL'DA ATV
8 SURVIVOR TV8
9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
10 BARAJ FOX

NOT: Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralaması yayınlanması yasaklandığı için sadece ilk 10 sıralamayı paylaşabiliyoruz. 

24-03-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler