Mehmet Ali Erbil Hastaneye Kaldırıldı!

Mehmet Ali Erbil Hastaneye Kaldırıldı!
Şov dünyasının ünlü isimlerinden komedyen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı. Ünlü isim 24 saatte 16 serum aldığını belirtti.

Şov dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve son yıllarda yaşadığı rahatsızlıklar sebebiyle bir ayağı devamlı hastanede olan ünlü isim Mehmet Ali Erbil yeniden hastaneye kaldırıldı. Uzun yıllardır kaçış sendromu hastalığı ile mücadele eden ve son olarak evinde ayağı kayıp düşerek hastaneye kaldırılan ve kaçış sendromu hastalığı yeniden nükseden ünlü isim uzun aylar boyunca hastanede kalmış ve zorlu bir sürecin ardından evine taburcu olmuştu. Her geçen gün daha da iyileşen ve kendisinden mutlu ve pozitif haberler alınan Mehmet Ali Erbil’in yeniden hastaneye kaldırıldı haberi magazin ve sosyal medya sitelerinde bir anda gündem oldu. Sevenleri ve yakınlarının büyük endişe duymasına sebep olan olayın detayları ise ilerleyen saatlerde orta çıktı. Ünlü ismin aylık rutin haline gelen bir günlük hastaneye yatışlarından birini yaşadığı öğrenildi. Ünlü isim hastanede tedavisi sırasında canlı yayında takipçilerinin sorularını cevaplandırdı.

24 Saatte 16 Serum Alıyor

Şov dünyasının ünlü isimlerinden Mehmet Ali Erbil ayda bir kez rutin haline gelen hastaneye yatışlarından birini daha yaptı. Hastanede kaçış sendromu ile ilgili tedavi gören ünlü isim hastaneye yatmadan önce sosyal medya hesabından sevenlerinin sorularını cevaplandırdı ve durumuyla ilgili açıklama yaptı. Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamada “ben yine hastanedeyim. Çok tanıdık bir ortam. Korona testi yaptırdım yine. Yaptırmadan tedaviye başlamıyorlar. Dün öğlen saatlerinde geldim. 16 şişe serum alıyorum. Tam 20 yıldır. Kiloya göre, 77 kiloyum. Bütün hayır dualarınızla teşekkür ediyorum. Zaten sayenizde iyileştim. Gece az uyudum. Bizdeki sağlık hizmeti hiçbir yerde yok. Benim bu klasik hastalığım var ya, Amerika’da atak geldi. Hemen acile gittik. Bekletiyorlar. Onlar beni içeri alana kadar atak geçti. Tüm sağlıkçılarımıza buradan şükranlarımı sunuyorum. Başta benim profesör ablam olmak üzere. Benden küçük ama saygıdan abla diyorum” ifadelerini kullandı.

Erkek Takipçilerini Reddetti!

Sosyal medya hesabından hastane ortamından canlı yayın yapan ünlü isim sorulan sorulara cevap verdi. Mehmet Ali Erbil bir soru üzerine “annem bana hamileyken sancısı tutuyor ve onu hastaneye Mehmet Ali götürüyor. Hastanede ben doğuyorum ve babam adımı Mehmet Ali koyuyor. Bizim Fenerbahçeli olmama gibi bir şansımız yok” ifadelerini kullandı. Ünlü isim canlı yayına katılmak için istek gönderen erkek takipçilerini ise reddetti ve “şiddet olaylarının arttığı bir ülkede erkeklere prim veremem. Kusura bakmayın. Ben erkeklerin haberlerinin çıkmasından bile taraf değil. Koltukları kabarıyor, prim yapıyor caniler” ifadelerini kullandı. Ünlü isim yakında televizyonlara döneceğini de belirti.

24-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar