23 Nisan Salı Reyting Sonuçları

23 Nisan Salı Reyting Sonuçları
23 Nisan Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Dün 2. bölümüyle ekranlara gelen Leke reytinglerde yükseliş gösterebildi mi? İşte dünün reytingleri!

Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Survivor Türkiye - Yunanistan ve Leke gibi iddialı yapımların ekranlara geldiği 23 Nisan Salı gününde reyting sonuçları belli oldu. İlk bölümüyle beklentilerin altında kalan Leke dizisi yayınlanan ikinci bölümüyle reytinglerde beklenen yükselişi gösterebildi mi? Dünün reytingleri ve günün ayrıntılı analizi haberimizde!

REYTİNG SONUÇLARI

GÜNÜN EN ÇOK İZLENENİ 'KADIN' OLDU!

Fox TV'nin çok izlenen dizisi 'Kadın' dün 59. bölümüyle ekranlara geldi. Nezir ve Doruk arasında büyüyen duygusal bağ ve Ceyda ile Bahar arasındaki gerilim dizinin yeni bölümüne damga vururken dizi yeni bölümüyle geçtiğimiz haftaya daha fazla izlenme oranı elde ederek TOTAL ve AB'de 9,4 izlenme oranıyla günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu.

'Kadın' geçtiğimiz hafta TOTAL'de birinci sırada yer alırken, AB'de günü üçüncü sırada tamamlamıştı.

'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' DÜŞÜŞTE!

"Hızır amcamı içeride, İlyas amcamı da dışarıda bitirecekler!"

Nefes kesen 134. yeni bölümüyle ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi dün yayınlanan bölümüyle yine birçok gelişmeye ev sahipliği yaptı. Haşmet içerideki hainin kendi oğlu olduğunu öğrenir ve hayatının en zor kararını vermek zorunda kalır. Cezaevinde aynı koğuşta bulunan Hızır ve Haşmet'in hayatı tehlikededir!

Dizi dün yayınlanan bölümüyle geçtiğimiz haftaki izlenme oranlarına ulaşamamış olsa da, AB kategorisinde 6,56 izlenme oranıyla üçüncü, TOTAL kategorisinde 8,2 izlenme oranıyla günü ikinci sırada tamamlayan yapım oldu.

LEKE 2. BÖLÜMÜYLE TOTAL VE AB'DE YÜKSELİŞTE!

Oyuncu kadrosunda Burak Sevinç, Melis Sezen, Mehmet Bozdoğan, Selen Uçer, Tuğçe Açıkgöz gibi başarılı isimlerin yer aldığı Leke dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara gelmiş, reytinglerde beklentilerin altında kalmıştı.

Geçtiğimiz hafta TOTAL'de 10, AB'de 11'nci sırada yer alan dizi, dün yayınlanan yeni bölümüyle iki kategoride de izlenme oranlarını arttırmayı başardı.

Leke dizisi 2. bölümüyle TOTAL'de 4,88 izlenme oranıyla yedinci, AB kategorisinde ise 3,75 izlenme oranıyla günü altıncı sırada tamamlayan yapım oldu.

24-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar