İstanbullu Gelin dizisi ekibi veda yemeğinde buluştu

İstanbullu Gelin dizisi ekibi veda yemeğinde buluştu
İstanbullu Gelin dizisi ekibi veda yemeğinde buluştu. Veda gecesinde acaba neler paylaşıldı? Canlı Tv sizler için araştırdı.

Star TV’nin Cuma akşamlarına ambargo koyan İstanbullu Gelin dizisi ekrana veda etmeye hazırlanırken dizi ekibi veda yemeğinde bir araya geldi. Peki yemekte neler konuşuldu, neler paylaşıldı, sizler için araştırdık. İşte İstanbullu Gelin dizisinin veda yemeğinde yaşananlar.

İstanbullu Gelin dizisi ekibi veda yemeğinde buluştu 

87 bölümüyle ekrana veda edecek olan İstanbullu Geli dizisi bu sezonunu başarılı yapımlarından biriydi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Hayata Dön isimli kitabından uyarlanan dizi, oturmuş kişilikleriyle dikkat çeken karakterlerden oluşuyordu. Zaman zaman hikayede değişiklik yapılsa da dizi hatırı sayılır reytinglere ulaşmayı başardı. Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz, Salih Bademci, Fırat Tanış ve İpek Bilgin'in oynadığı dizi yurtdışında da popüler. Öyle ki dizinin remakeyi ise bu yaz Ortadoğu'da yayınlanacak. İstanbullu Gelin 31 Mayıs günü 87. Bölümüyle bu sezonki yolculuğunu tamamlayacak.

Veda yemeğinde neler yaşandı?

Star TV'nin beğenilen dizilerinin başında gelen İstanbullu Gelin'in ekibi final için gün sayarken önceki akşam Maslak Esnaf’ta düzenlenen veda yemeğinde buluşup anılarını tazeledi. Özcan Deniz geceye boşanacağı söylenen Feyza Aktan ile katıldı. Özcan Deniz ve Feyza Aktan düşman çatlatırcasına gece boyunca el ele dolaştılar. Israrlı sorular üzerine Özcan Deniz “Ekrana ara verip oğlumuz Kuzey’i büyüteceğim” sözlerini sarf etti.

Veda yemeği oldukça keyifli geçti diyebiliriz. Özcan Deniz şarkı söylerken ona eşlik eden Aslı Enver dans etti. Kambersiz düğün olmaz hesabı geceye Cem Yılmaz da katıldı. Maslak 1453’te ki Esnaf’ta buluşan ekibe dahil olan Cem Yılmaz ustalığını konuşturdu. Dizide Siren karakterini oynayan Defne Samyeli ile birlikte davete eşlik eden Cem Yılmaz darbuka çaldı.

Aslı Enver ve Özcan Deniz’in dışında dizide İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Tamer Levent, Dilara Aksüyek, Güven Murat Akpınar, Neslihan Yeldan gibi oyuncular da rol aldı. Yeni sezonda oyuncu kadrosu daha da güçlenerek ekranlara geri dönecek olan İstanbullu Gelin dizisine bu sezon Meral Çetinkaya da dahil olmuştu.

İstanbullu Gelin konusu nedir?

İstanbul’da yaşayan Süreyya genç yaşta annesini ve babasını kaybetmiş hayatın ağır yükünü sırtlamış çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Ansızın karşısına çıkan Bursalı zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olup Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi. İstanbul’da yetişmiş olan Süreyya özgürlüğüne düşkün, modern bir kadınken, Faruk ise modern görünümüne rağmen ailesine, gelenek ve görenekleri sıkı sıkıya bağlıdır.

Süreyya eve adımını atarken ev halkını yavaş yavaş tanıyacaktır. Herkesin tek hakimi olmak isteyen kayın validesi Esma hanım, tek işi genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, Kocasının her biri birbirinden sorunlu olan kardeşleri Fikret, Osman ve Murat ile boğuşurken Faruk ise hiç hesapta yokken ortaya çıkan sürpriz düşmanıyla baş etmek zorunda kalacaktır. Olaylar geliştikçe neredeyse 400 yıldır tüm haşmetiyle dimdik ayakta duran konak temellerinden sallanacak ve tüm aile bundan nasibini alacaktı.

25-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar