İstanbullu Gelin Boran'lar konağında bebek heyecanı!

İstanbullu Gelin Boran'lar konağında bebek heyecanı!
İstanbullu Gelin Boran'lar konağında bebek heyecanı! Star tv kanalının en çok izlenen dizisi İstanbullu Gelin'de Boran'lar yeni bir bebek bekliyor.

Televizyon dünyasının en çok ilgi gören projeleri arasında yer alan İstanbullu Gelin, yepyeni bölümleri ile seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 81. yeni bölümü ile ekranlara gelen İstanbullu Gelin'de oldukça duygusal sahneler yaşanmıştı. Süreyya geçmişi ile ilgili tüm gerçeklerle yüzleşirken Boranlar ise Süreyya'nın bu sıkıntılarından kurtulması için kolları sıvamıştı. Tüm bölümü gözyaşları ile izleyen seyirciler bölümün sonunda mutluluk gözyaşlarına da ortak olmuştu. Süreyya'ya muhteşem bir sürpriz hazırlayan konak sakinleri aile olmanın değerini bir kez daha herkese hissettirmişti.

Geçtiğimiz hafta Gülistan'ın bir takım şeylere karşı yaşadığı hassasiyetler aslında bebek haberini vermişti ama bunu farkedememişlerdi. Ardından 82. yeni bölüm fragmanı yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde konak çalışanlarından Gülistan'ın uzun zaman sonra hamile kaldığına şahit oluyoruz. Büyük bir mutluluk yaşayan konak sakinleri bu haftayı sevinçle geçireceğinin mesajını şimdiden verdi. Özellikle Gülistan'ın eşi Nazif, her zaman ki değişik tarzı ile sevincini yaşarken konakta heyecanlı dakikalar yaşanmaya başladı bile. Aynı zamanda kısa süre önce tanışan Dilara ve öğrencisinin babası Mert, her geçen gün daha da yakınlaşırken, Adem bu duruma pek sıcak bakmamaktadır.

Konakta tüm çocukların üzerinde emeği olan Gülistan, her ne kadar içten içe benimde bir çocuğum olsa diye üzülse de yine de çocuklar elinden geleni yapmıştı. Son bölümde Süreyya'nın yaşadığı zor günlerde kızı Yaz'a bakan Gülistan, kokulara karşı hassasiyet yaşamaya başlamıştı. 82. yeni bölüm fragmanında ise konakta yeni bir bebek heyecanının yaşandığı görüyoruz. Gülistan ise henüz şoku atlatamamış, sessizce Nazif'in tepkisini izlemektedir.

İstanbullu Gelin Gülistan (Eren Balkan) kimdir?

1981 yılında dünyaya gelen Eren Balkan, İstanbul doğumludur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü'nde tamamlayan Eren Balkan, ilk oyunculuk deneyimini 2003 yılında Serseri Aşıklar dizisinde rol alarak kazanmıştır. Bir çok başarılı yapımlarda rol alan güzel oyuncu eren Balkan, günümüzde ise Star Tv kanalında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Gülistan karakterini canlandırmaktadır.

Eren Balkan dizi karakterleri

Ruhsar

Serseri Aşıklar

Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü

Hırsız ve Polis

Yaprak Dökümü

Merhamet, gibi oldukça başarılı yapımlarda rol almıştır.

23-04-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar