24 Ağustos Pazartesi Reyting Sonuçları

24 Ağustos Pazartesi Reyting Sonuçları
24 Ağustos 2020 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. TOTAL ve AB reyting kategorilerinde günü birinci sırada tamamlayan yapım hangisi oldu?

24 Ağustos 2020 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Dün tv8’de MasterChef Türkiye, atv’de ise Gençliğim Eyvah dizisi yeni bölümüyle ekrana gelirken, Star TV’de Hızlı ve Öfkeli 7, Show TV’de Deliha 2,Kanal D’de Shrek Sonsuza Dek Mutlu ve TRT 1 ekranında Hükümet Kadın 2 filmleri yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta total ve ab reyting kategorilerinde birinci sırada yer alan MasterChef Türkiye’nin bu hafta hangi sıralamada yer aldığı merakla bekleniyor ve izleyici dünün reytinglerini arama motorlarında araştırıyor. Dün en çok izlenen yapım hangisi oldu? İşte total, ab ve abc1 reyting sıralaması!

Total reytinglerinde zirvenin adı değişmedi. Haftalardır liderliği elinde bulunduran MasterChef Türkiye günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu.

Fatih Portakal’ın ayrılığının ardından reytingleri merak edilen Fox Ana Haber günü ikinci sırada tamamlarken Gençliğim Eyvah dizisi üçüncü sırada yer aldı.

TOTAL REYTİNGLERİ

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 FOX ANA HABER FOX
3 GENCLIGIM EYVAH ATV
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV86 SHOW ANA HABER SHOW TV
7 HIZLI VE OFKELI 7 (Y.S) STAR TV
8 YAPARSIN ASKIM OZET FOX
9 DELIHA 2 (T.S) SHOW TV
10 GENCLIGIM EYVAH (OZET) ATV

AB reytinglerinde de zirvenin adı değişmedi. MasterChef Türkiye birinci, Fox Ana Haber ikinci, Gençliğim Eyvah dördüncü sırada yer alan yapımlar oldu.

AB REYTİNGLERİ

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 FOX ANA HABER FOX
3 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
4 GENCLIGIM EYVAH ATV
5 YAPARSIN ASKIM OZET FOX
6 SHREK SONSUZA DEK MUTLU (Y.S) KANAL D
7 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
8 HUKUMET KADIN 2 (T.S) TRT 1
9 KANAL D ANA HABER KANAL D
10 DELIHA 2 (T.S) SHOW TV

25-08-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler